Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla...

• NeGüZeL_İsTnbL • 20 Şubat 2007 01:13 • #523122
    Güzel parça.. iyi hatırlattın bende
    a perfet circle - passive'yi açtım şimdi
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 01:16 • #523123
    onu da dinledim güzeldir.

katatonia - july tüh şimdi bitti o ne geliyor bakıyoruz.. let it flow - the momentary touches to the depths
    let it flow dinleyiniz lütfen.. gerçekten dinleyiniz..
  • NeGüZeL_İsTnbL • 20 Şubat 2007 13:52 • #523137
    let it flow yok bende güzel bi şarkısını önerirsen denerim. O şarkısını indirmeyi denedim bulamadı :)
    Bende simple plan - welcome to my life
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 14:03 • #523138
    simple plan bu şarkısını dinlemedim :)
    http://myspace.com/letitflownet dan dinleyebilirsin..indirmeyiniz satın alınız bir zahmet ama bulamayabilirsin.. ancak hummer music ve sakaryada çark caddesinde bir müzik markette var :(

let it flow - stuck ;)
  • deathvalley • 20 Şubat 2007 14:04 • #523139
    hoş şarkı:))

Padma - Vaktim yok niye..
  • NeGüZeL_İsTnbL • 20 Şubat 2007 14:34 • #523140
    citroen reklamındaki şarkı :) Reklamlarda kesin dinlemişsindir. Hani beyaz kücük bi cipe vuruyo ters dönüyo hoop citroen c5 çıkıyo falan. Hoş parçadır tavsiye ederim.

let it flow'u beğendim çok güzelmiş harbiden dinliyorum şimdi ama stuck'u değil hiçbir şarkısını ares bile bulamadı let it flow u şarkı ismi olarak buldu ya:(

o siteden dinliyorum şimdi
    let it flow -The Momentary Touches to the Depths (ama kısa gibi geldi hepsi değil mi?)
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 14:54 • #523141
    Ben TV izlemiyorum (çünkü yok :) )
    Aslında kısa değil orda tanıtım amaçlı koymuşlar o yüzden kısa onlar. Ben de full albümleri mevcut. Zor zar gittim sakaryaya aldım :). Hala da aresten filan aratmaya çalışıyorsun. Git albümünü satın al. Bir de sitelerindeki fon müziğini dinle diyecektim ki sitelerini kaldırmışlar :( neyse sağlık olsun..

with or without you - u2
  • NeGüZeL_İsTnbL • 20 Şubat 2007 15:01 • #523142
    diplomayı aldıktan sonra sakarya'ya uğramıycağıma söz verdim kendime. Bi albüm için o kadar yolu tepemem valla :) u2 başarılı bi grup diye duydum ama dinlemedim hiç.

the crow soundtrack - eric draven guitar solo
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 15:34 • #523143
    Ben diplomayı almak için yine gideceğim oraya sana da alırım istersen :P

crow filmini izlemedim izleyenlerin etki altında kaldığını duydum öyle ki suratlarından belli oluyor ( öyle iğrenç boyuyorlarki )

al sana başka bir soundtrack requiem for a dream
  • NeGüZeL_İsTnbL • 20 Şubat 2007 15:46 • #523148
    Sende mi orda okudun :) Adapazarı tipi insan görmek istemiyorum. Bu şarkıyı da denerim. Ya sana bişi sorcamda beklicem321 bi arkadaş nokta vercekte nasıl yapıldığını bilmiyor Hani sen müdürsün ya danışıyım dedim. Yardımcı olur musun?

Ya bak yine hasta olduğum şarkı çıktı
    Therion - in the desert of set...