-
yıllardır pop tarzı müziklerle katılım vardı.geçtiğimiz yıllarda athena ile rock başladı ve geçen yıl Lordi kaptı ödülü.bundan sonra tahminimce rock ve metal grupları katılır. Trt'nin pentagram falan göndereceği yok gibi geliyor bana.
yorumlarınızı bekliyorum
-
keşke den ileriye gidemeyiz. babası ya da annesi trt de çalışan yok mu ya bi torpil yapsa :D
-
yaw pentagram gitse ne ki o yarışmada kendilerini rezil etmiş olurlar açıkçası benim metal grubum olsa eurovisiona katılmayı aklımın ucundan dahi geçirmem
-
yani böyle alternatif grubu da olur
ama bence rapçi gönderel,im nasıl...
ya da bekleyin 4 sene ben gideyim olmaz mı:P
-
hee mesela mert içgören nasıl ? :D
-
o k,im? sorması ayıp
-
hip-hop, rap yapan kafasına göre takılan ortam çocuğu istanbul duy beni gibi piyasaya dönük söz yazan bir tiki diyim ben sana..arama motorunu kullan bulur dinlersin istersen..
-
o tikliğnle kalsın ben öyle rappercıkları kasdetmedim valla ciddiyim bekleyin azcık ben gideyim...:):):)
-
bazen kızsam da atışsam da seninle ne sevimlisin sen ya..oldu bekleriz de senin ensturman ne veya tarz ne???
-
Pentagram artık beraber çalışmıyor arkadaşlar malesef Eurovizyona Pentagramla katılmakta artık imkansız. bizimde öyle hayalimiz vardı ama malesef imkansız. TRT bence seneye Halk müziğiyle katılır.