-
Bu parçayı "Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla..." konusunda yazdığımda yorum yapan çıkmadı. Çıkmayacağını da biliyordum. Zira bu ve bu tür bazı gruplar, bazı parçalar mp3 paylaşım programlarında bile bulunamıyor. "Underground Grup" olmaya mahkum bu tür elemanlar en baba müziği de yapsalar popülarite kazanamıyorlar ve perde arkasında, kendi çaplarında küçük bir kitleye müzik yapıyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum, ama içimden belki de gelmiş geçmiş en iyi parçalardan olan bu şaheseri paylaşmak geldi. Rock tarzıyla uzaktan veya yakından ilgileniyorsanız tavsiyem dinlemeden geçmemeniz yönünde. Sizin de bildiğiniz bu tür çıkarılmamış elmaslar varsa buyrun paylaşalım. Ne kadar yasadışı olur bilmiyorum ama benim içim gerçekten çok rahat.
http://rapidshare.de/files/31197565/suidakra_-_the_one_piece_puzzle.mp3.html
-
dostum bu hangi suidkara ?? benim bildiğim suidkara black metalle ile folk metal arası bir müzik yapıyor ?? Rock tarzını anlayamadım ??
ayrıca upload ettiğin şarkının ismi doğruysa,cover olayı yoksa
''The one piece puzzle'' Skyclad grubunun eşşsiz bir şarkısıdır
-
Evet cover olduğunu yazmıştım bahsettiğim topicte. Orijinali de mükemmel olan bir parçayı daha mükemmel şekilde yorumladıklarını düşünüyorum. Evet bahsettiğimiz SuidAkrA'lar aynı. Suidakra bildiğim kadarıyla şu anda Black'ten daha çok Death'e yakın bir müzik yapıyor. Folk Death diyebiliriz. Ama burada linkini verdiğim parçayı rock tarzına daha yakın bulduğum için böyle yazdım. Zaten Metal'in de bir rock türü olduğunu düşünürsek çok ta yanlış sayılmam.
-
craSSa Paylaşım için sağol şarkıyı download ettim
açık konuşmak gerekirse dinledğim en berabat cover diyebilirim yani bir şarkının içine ancak bukadar edilebilir hiç beğenmedim (kendi düşüncem)
-
Fikir beyanın için teşekkürler. Sonuçta müzik yoruma tamamıyla açık. Benim fikrim ise dinlediğim en başarılı coverlardan olduğudur. Sen şarkının içine edildiğini düşünürken, ben farklı bir yorumla bir, hatta birkaç adım öne götürüldüğünü düşünüyorum.
-
saygı duyarım..herkesin zevki kendine..belki benim coverı beğenmemenin nedeni tamamen farklı bir tarzda söylenmesi..
-
Evet olabilir. Ben yine de bu topicin üst sıralarda olması gerektiğini düşünüyorum...
-
ben de elmas deyince ne oluyor dedim ona bakarsan herifler yavuz çetin köle ile murat çekem ve mercury nin sen olmazsan ı nını bile bilmediler...
-
Sizin de bildiğiniz bu tür çıkarılmamış elmaslar varsa buyrun paylaşalım.
-
www.saraptheband.com
Şarap Grubu Seviyorum şimdilik