Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock'n coke mu ? barışarock mı?

• ft_soad • 30 Ağustos 2006 20:27 • #511921
    neden budur anlamadım sen demi :P
  • lena avrıl • 30 Ağustos 2006 20:43 • #511925
    ikisi de değil rockncoke gerçek rock festiali değil ama barışa rock da iki beylik sloganla bişi oldum zanndenlerin yeri he ikisnde de düzgün insanlar yok mu var ama gene de değmez:)
  • baltalı ilah • 8 Eylül 2006 00:25 • #512754
    kesinlikle rock!n cook derim. en azından parktaki araban soyulmuyor, tuvalet sorunun yok. yiyip içtiğin temiz güvenli. birde ülkemin bayrağını rahatça dolaştırabiliyorum. Barışa rockta bunları bulman imkansız.
  • A Dead Castle • 8 Eylül 2006 00:50 • #512757
    kesinlikle rock!n cook derim. en azından parktaki araban soyulmuyor, tuvalet sorunun yok. yiyip içtiğin temiz güvenli. birde ülkemin bayrağını rahatça dolaştırabiliyorum. Barışa rockta bunları bulman imkansız

Arkadaşım barışarock'a gittiğine eminmisin ..?
    :)))) Bu kadar olur....
    Bizler barışarockta AntiSoad tişörtleri giyerken Rock^n Coke ta özenti gençliğin Soad tişörtleri giydiğini gördük ! Ülkenin bayrağını rahatça taşıyabiliyorsunuz arkadaşlar merak etmeyin hatta lübnan ve filistin'in bayrağını bile sallayabiliyorsunuz ( Ki bu oldu).Yemekler gayet temiz ve ucuz kimse kâr peşinde değil.Ve hiçbir şekilde tuvalet sorunu yok...
  • SlipknotSlave • 8 Eylül 2006 15:11 • #512801
    orda amerikan bayrağını kastetmiş bence...
  • chooper • 8 Eylül 2006 21:55 • #512821
    tebrikler harika bir topic olmuş.candan kutlarım seni..hem soru sorup hem de cevabını verebilme yeteneğine mutahassır olabilmişsin.gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum..
  • A Dead Castle • 9 Eylül 2006 00:09 • #512831
    orda amerikan bayrağını kastetmiş bence...

(((((((((((: bu eleman kopartıyor beni..evet amerikan bayrağından bahsetmiş kendisi amerikalı sanırım o yüzden ((((((: ben sormadım nerelisin diye (((((:
  • lena avrıl • 9 Eylül 2006 00:15 • #512832
    yoo amerikalı falan değil:)
  • baltalı ilah • 9 Eylül 2006 00:37 • #512837
    amerikan bayrağını kasteden kim anlamadım. beni kastediyorsan ben türk bayrağı yani ülkemizin bayrağını kastediyorum. bana ne amerikan veya lübnan bayrağından.