-
kesın boyle bı topıc vardır eskılerden ama sızden tek rıcam metal benı ıfade edıyo ben bu muzık ıcın yaratılmısım veya metalsız asla gıbı samımıyetsız ve basıt ıfadelerden kacınmanız yanı cok cıddıye almadan yazın ben mesela metalı gaza getırdıgı ıcın sevıyorum dınlerken kendımı guclu hıssedıyorum herkesı dovebılcekmısım gıbı gelıyo hatta bazen yolda yururken adamlara falan carpıyorum
-
Neden müzik ?
-
evet bunu hıc dusunmemıstım
-
neden metal??
çünkü metal müzik sayesinde iki elimi kullanmadan şınav çekebiliyorum..
-
Yav iki üç sayfa önce olsa tamamda bu sayfada var aynısı yahu:D
Tıbbi terimler, Brutal vokal, kompleks gitar riffleri ve lokomatif gibi bateriler hoşuma gidiyor..
-
bkz. "Bir Metalcinin Günlüğü" (METAL: A Headbangers Journey) isimli belgesel.
İlk olarak Şubat ayındaydı yanılmıyosam, daha sonra da Temmuz-ağustos gibi NTV'de yayınlandı. Paylaşım programlarından arama yaparak ingilizcesine ulaşabilirsin. Sorunun bi çok yanıtı var o belgeselde. Bence yeterli olmasa da var..
(Onu izleyince insan, iyi ki bu müziği Türkiye'de dinliyorum diye düşünüyo ortamı icabı.. Gavurlar bilmiyo bizim mekanları =)))
-
Heavy Metal, insanın kendine yakışanı giymesidir.
-
iyi bir iletken olduğu için :S:S:S
-
evet ve o belgeselin sonunda şöyle bir cümle geçiyor başkalarının dinlediğim müziği beğenip beğenmemesi umrumda değil.onların beni anlamasını da beklemiyorum.çünkü biz bize yeteriz. en azından böyle şeylerdi...
LONG LIVE ROCK'N ROLL
-
"Eğer metal müzik içinizi titretmiyorsa, onu dinleyenleri anlayamazsınız. Ama etrafımdaki milyonlarca metal müzik dinleyicisine bakıyorum da, siz olmadan da gayet iyi idare ediyoruz."
Bu daha yakın son cümleye :))