-
Anket yapın daha sağlıklı olur.Forumları bu tür garipbaşlıklarla işgal etmeyin.
Geyik yapmayın arkadaşlar!!
Ayrıca ilgili diğer anket,geyik vs tadındaki başlıklar:
sesi berbat dediğiniz şarkıcı???
Bir grubunuz olsaydı adı ne olurdu?
öss hayatımızı nasıl etkiliyor?
Duvarınızda kimlerin posterleri var?
Bana Müziğii Anlatın:)(En az AŞK kelimesi kadar suyunu çıkartalım)
Sünnet şöleni ve manga
Bunlardan sadece şu an baş sayfada olanlar.
Diğer üyelerin bilgi edinme,paylaşma hakkını burada açtığınız bu gereksiz konu başlıklarıyla(Bazen konu bile olmuyor ortada yalın bir başlık duruyor)engelliyorsunuz.Birdaha böyle başlık açarsanız uzatılmadan silinecektir.Ve altına da üşenmeden bu uyarının benzerlerini yazmak zorunda kalacağım.
-
tamam çok güzel birşey yaptığınız ama bu geyik için ayrıca bir geyik sayfası açılamaz mı ?
-
Açılamaz.Daha önce böyle birşey vardı GaRaJ da ama kötü sonuçlar verdiğinden kaldırıldı.Koloniler var bunun için.Garmes var.Buranın amacı belli.
-
cevap için teşekkürler iyi çalışmalar yazmak istiyorum ama nasıl olsa silinecek :) bunun içinde özel mesaj atmaya üşeniyorum :)
-
haıyr geyik formu değl bi garaj dışı formu açılmalı
-
Ben Yeliz Yeşilmen derim. nede olsa yerli malı, yurdun malı.
-
müslüm gürses
-
şu önüne gelen her her mesajı silenleri ama asıl silmesi gereken mesajları gözmezlikten gelenleri bir bulsam... her önüne gelene ayrıcalık tanıyıp iki yanına nokta koyup çayıra salarlarsa işte böyle monarşi olur! monarşi olan yerde de anarşi olur...
-
hmm senin karakterin böyle demek ki hakaret etmeyi seviyosun...
-
benimle aynı fikirde olmadığına göre mesajların silindiği zaman mesajlarının silinmeye layık olduğunu düşünüyorsun demektir.