Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GuitarPro' da Nota Yazmak

• aristo • 5 Eylül 2006 23:11 • #512560
    GuitarPro 4 kullanıyorum. Standart nota ile bir şarkı yazdım ama üstte tab şekli de duruyor. Ben sadece standart nota hali olsun istiyorum. Bu mümkün değil mi? İlla ikisi beraber mi oluyor?
    Bilen var mı?
  • SONofJACKASS • 6 Eylül 2006 00:53 • #512564
    ne dediğini, tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla iki şekil de beraber oluyor..ayrı yazılmıyor.bu arada tab yazmak bayağı zor yav nasıl becerdin? davulları ne yaptın?
  • Mad_Slayer • 6 Eylül 2006 01:23 • #512565
    selam arkadaşlar, eğer notaları kaldırıp sadece tab halinde yazmak ve çalışmak istiyosanız görünüm kısmından "standart notation"'ı kapatın, tab yazmak çok çok zor değil bence nota ölçülerini bilip istediğiniz metronomu seçtiğinizde çok çok zor değil, tabi davulları davulcum yazıyor orası ayrı mevzu :D
  • SONofJACKASS • 6 Eylül 2006 14:23 • #512599
    şu davul yazma olayını kavramış değilim zaten :D
  • Noryth Aquanum • 6 Eylül 2006 14:35 • #512601
    Niye ya , basit baya.
  • PoWe • 6 Eylül 2006 14:55 • #512603
    GuitarPro 4 kullanıyorum. Standart nota ile bir şarkı yazdım ama üstte tab şekli de duruyor. Ben sadece standart nota hali olsun istiyorum.

selam arkadaşlar, eğer notaları kaldırıp sadece tab halinde yazmak ve çalışmak istiyosanız görünüm kısmından "standart notation"'ı kapatın,

yahu adam ne diyor sen ne diyorsun? eleman notalı yazmak istediğini söylüyor, tamam evet doğru notayı kapatmanın yolu var ama o tabları kapatmak istiyor ve sadece nota gözüksün istiyor... yani ortada bi yannış anlama var şimdi b.k atıyomuşum gibi oldu lan biraz :)
  • aristo • 6 Eylül 2006 17:08 • #512607
    PoWe doğru anlamış derdimi. Sadece NOTA halinde görünmesini istiyorum. Bilen varsa yardım bekliyorum...
  • PoWe • 7 Eylül 2006 07:12 • #512628
    bak şimdi güzel kardeşim:
    orada view e girip altında çıkan butonlar arasında "Hide Standard Notation" butonunu kapattıktan sonra;
    "Hide tablature" butonunu açacaksın...

böylece sadece notalar görünecek ve tablature dediğimiz kısım yok olacak... ama tabii bende guitar pro 5 var belki "Hide tablature" butonu sendekinde yoktur ve bir yenilik olarak ilk defa 5 de eklemişlerdir... sen yine de bir bak, zaten buton yoksa fazla umutlanma derim, bu guitar pro meredinde aradığın her sorunun bir tane cevabı var maalesef... :s
  • Mad_Slayer • 7 Eylül 2006 19:26 • #512707
    guitar proda tab kısmının kapatıldığını zannetmiyorum nedeni ise elektro gitar notaları tab metodu ile yazılır, haliyle bu programda "guitar" pro olduğu için tab görünümünü kapatmak imkansız. yanlışım varsa düzeltin.