-
Ben ce lacuna coilin enjoy silence coveri bi de sweet dreams marilyn manson olabiler ha bi de dimmu borgir burn in coveri
-
http://www.garaj.org/anketsonuclar.php?anket=15741 bak bakım
-
kusura bakmayın ama bahsettiğin gruplar; Enjoy the silence, sweet dreams,Big in japan gibi 80 lerin müzik listeleri kasıp kavurmuş, üstelik gramy dahil tüm ödülleri ödülleri altüst etmiş şarkılarını rezil etmiştir.
whitney houston - I Will Always love you (Doly Parton)
Nirvana - Who Man sold the World (D. Bowie)
phill collins- groovy kind of love (Carole Bayer Sager )
Urge overkill - Girl, You'll be a Woman Soon / pulp fiction soundtrack( Neil Diamond )
yaptıkları coverlarla bunlar Gibi zamanında köşede bucakta kalmış, ses getirmemiş ancak güzel şarkıların yeniden keşfedilmesini sağlamışlarsa başarılıdır. gerisi hikaye....
ve son olarak; Gain'i gömçertip Çemkirmekle cover yapılmaz; Fazla distortion eşek öldürür .)
-
Fazla distortion eşek öldürür .)
:))))
-
kovenant-spaceman(babylon zoo cover)
six feet under-smoke on the water (deep purple)
-
Sanayi de demir dövme derim ben ona.Birde "cın cın".Bassları attır,Kroskes e yüklen,sıkıldım artık bu tarz cover ve benzeri müziklerden.Ama sahneye çıkanlar bilir;Ne kadar gürültü o kadar alkış getirir.
-
am ı evıl sabra cadabra so what overkill enter sandman
-
blind guardian - dont talk to strangers, efsanevi dio cover'i mutlaka indirip dinleyin
-
dorian-gel gör beni...gerçi şarkının eski haliyle pek bi alakası kalmamış sadece sözleri aynı ama ben bayılıyorum bu şarkıya..bi de metallica-whiskey in the jar
-
Stone Cold Crazy(Metallica), Paranoid(Megadeth)