-
hoho yessssss
-
ogünsüz pentagram, şekersiz kahve gibi.. yani olsa da olur olmasa da!
-
katılıyorum demir demirkan iyidir..
-
sen daha gitarist görmemişsin. caravan rock cafedeki hakanı görmeden türkiyenin en iyi gitaristi diyemezsin. Bununlada bitmedi Hasan cihat örteri tanımıyorsan bilenlere sor birde Asım can gündüz. Demir demirkan bunların yanında daha abc demekle meşgul. Galiba ilk defa gitarist dinliyorsun. büyüklerine sor anlatsınlar.
-
hasan cihat örteri ve asım can gündüzü tanıyorum yani tanıyorum derken konuşmuşluğumuz,karşılıklı gitar çalmışlığımız var..
caravandaki gitaristler de kim daha hızlı çalıyo diye kapışsınlar birbirleriyle..
unutma ki yeterince egzersiz yapmış her gitarist hızlı çalabilir önemli olan duyguyu dinleyiciye aktarmaktır..öpüyorum kardeşim selametle..
-
iyi olmuş.. ayıp yani öyle bırakıp gitmek bizi uydurma gruplara bırakmak...
-
valla süper...kasımda falan soğuk olur ama pentagram için 40 derece ateşle giderim kimse beni tutamaz:)))oley bee pentagrammmm
-
cooooooook iyi olan durum.d.d.'li de olmus,hoş olmuşşş
-
evet bluejean yazıyordu hatta pentagram tişört baskı veriyordu aldım slipknot çıktı hem de iki tane satılıktır :)
-
günaydın...rock'n coke ta ogün abi zaten sölemişti..ve daha önceden de sölüyorlardı...toplanıyorlar yavaş yavaş sölemeye gerek yok insan takip ettikçe fark ediyor...