Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

(unutulan)GÖKHAN SEMİZ

• Kanpp • 26 Eylül 2006 03:46 • #514288
    Grup vitamin...
    Türkiyede gerçekten güzel müzik yapan gruplardan biriydi eylenceli düsündürcü ve bi okdarda sevilen...
    Ama kader grubun en şeker en matrak en sevilen elemanı olan Gökhan SEMİZ i bir trafik kazası sonucu aramızdan aldı bu haberi duyduğumda çok üzülmüstüm...
    yenibir albümü çıksada alsam diye can atardım ve albüm<çıktığında babam ile birlikte unkapanına giderdik kaset almaya tabi ozamanlar cd falan yoktu :)
    onun sarkıları ile büyüdüm güldüm eylendim umarım bundan sonra Gökhan SEMİZ adını daha çok duyarım...

Bol Vitamin-Grup Vitamin

www.gokhansemiz.net
  • Single_FACTOR • 26 Eylül 2006 08:51 • #514295
    onun bunun şarkılarını alıp milleti söğüşleyerek, 5 kuruş bile telif ödemeden,üzerine söz yazarak mı güzel müzik yapılıyor?
    Allah rahmet eylesin ama müzik adına değerli bir şahsiyet olaraksa; Umarım adını daha fazla duymam.
  • Noryth Aquanum • 26 Eylül 2006 11:32 • #514299
    Yok artık...
  • syarar • 26 Eylül 2006 11:34 • #514300
    valla ben vitaminin bir şarkısını hatırlar gibiyim komikti biraz sanırsam pek hatırlamıyorum öldüğünü de yeni öğrendim doğanın döngüsü bu azot çevrimine gireceğiz hepimiz...
  • berry88 • 26 Eylül 2006 20:07 • #514340
    ben unutmadım hala çok severek dinlerim.hala öldüğü için içim buruktur...

herkesin anlamasını bekleyemeyiz tabii bu güzel grubu(bu güzel insanı)::::
    ama unutmayız unutturmayız...
  • berry88 • 26 Eylül 2006 20:08 • #514342
    ben unutmadım hala çok severek dinlerim.hala öldüğü için içim buruktur...

herkesin anlamasını bekleyemeyiz tabii bu güzel grubu(bu güzel insanı)::::
    ama unutmayız unutturmayız...
  • donald_cobain • 26 Eylül 2006 20:16 • #514343
    ismail cok ...(burayı unuttum) adamdı uc kurus icin hesap sorardı uyanık gecinir amma yalandı tüm mal varlıgı cebinde olandı