Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

4 ekim çarşamba ankara'da metal günü

• Aria GalaCtiCa • 26 Eylül 2006 22:00 • #514349
    Reklam olmasın diye mekan adı yazmıyorum, garmes'ten sorarsanız söyleyebilirim ancak (ki zaten bu isimleri getirebilecek mekanlar bellidir, onlardan biri işte). Konserde brezilyalı grind grubu sick terror, isveçli punk-grind grubu arcatera, ve ankaralı death grubu nettlethrone sahne alacak. Giriş yanlış hatırlamıyorsam 10 YTL, gelecek olanlara duyurulur, zira ben orada olacağım
  • __eUrOnYmOuS__ • 26 Eylül 2006 23:57 • #514366
    fiyat doğru abi.. arkadaşlarımız çalıyo..gitmek lazım..giden pişmaz olmaz..:D
  • HereticSlave • 9 Ekim 2006 02:19 • #515023
    akşam süperdi sick terror a hasta kaldım çok sağlam adamlar :) bi de demolarını kaptım sahiden güzel.. bi daha gelsinler :) ha bi de arcatera sınır sorunları yüzünden konsere gelemedi..
  • Aria GalaCtiCa • 10 Ekim 2006 01:07 • #515060
    Bence de süperdi; hala boynumu dinlendirmekteyim, zira haftasonu o boyun bana lazım olacak:) Herkes arcetera'nın amfilerini bekliyordu, arcatera gelmeyince mevcut ses sistemi ile idare etti herkes. Sickterror'a ben de hasta oldum, o Marco denen piskopat tipli vokalistlerine özellikle bittim; bence de birdaha gelsinler.