Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kayıt programı

• kazankafa • 28 Eylül 2006 01:23 • #514423
    evde kendi kendimize kayıt yapabileceğimiz (mac'in garage'ı gibi) demo yapması kolay (içinde ritmi vs. bulunan ve mp3'e dönüştürmede sorun çıkarmayan) programları ve NERELERDEN BULABİLECEĞİMİZİ bizimle de paylaşmaya ne dersiniz?
  • Hayda Bire • 28 Eylül 2006 10:59 • #514431
    avitnet decoder Px1

www.avitnetdecoder.com/download
  • kazankafa • 28 Eylül 2006 23:53 • #514529
    bu site açılmıyo??
  • kazankafa • 5 Ekim 2006 00:13 • #514828
    arkadaşlar bildiklerini bizimle paylaşmak isteyen kimse yok mu?
  • fibonacci • 5 Ekim 2006 04:13 • #514834
    Öncelikle bu işin programdan önce beceriye ve alet edavata baktığını bilmende büyük fayda var. İyi bir mikser, iyi mikrofonlar, iyi kablolar, iyi mikrofon preamplileri ve kaydını yapacağın iyi bir oda işin bilgisayarsız kısmı. Eh, bilgisayara kaydedeceksen iyi bir de ses kartı almanda fayda. Tabii bunları alman senin kaliteli kayıtlar almanı sağlamaz. Kaydı yapacak olan sensin.

Neyse geyiği boşverelim. Bu konu çok derin bir konu. "Bildiklerinizi paylaşın" dersen işin içinden çıkılmaz. Örneğin "gitarımı bir ampli simülatörü ile kaydetmek istiyorum" gibi daha spesifik sorular sorarsan daha kolay yardımcı olunabilir.
  • Hayda Bire • 5 Ekim 2006 14:15 • #514839
    •fibonacci•
    5 Ekim 2006 Perşembe / 04:13
    Öncelikle bu işin programdan önce beceriye ve alet edavata baktığını bilmende büyük fayda var. İyi bir mikser, iyi mikrofonlar, iyi kablolar, iyi mikrofon preamplileri ve kaydını yapacağın iyi bir oda işin bilgisayarsız kısmı. Eh, bilgisayara kaydedeceksen iyi bir de ses kartı almanda fayda. Tabii bunları alman senin kaliteli kayıtlar almanı sağlamaz. Kaydı yapacak olan sensin.

Neyse geyiği boşverelim. Bu konu çok derin bir konu. "Bildiklerinizi paylaşın" dersen işin içinden çıkılmaz. Örneğin "gitarımı bir ampli simülatörü ile kaydetmek istiyorum" gibi daha spesifik sorular sorarsan daha kolay yardımcı olunabilir.

çok doğru
  • kazankafa • 5 Ekim 2006 23:59 • #514865
    o zaman şöyle soruyum.evde kendi kendime bişeyler üretmek adına çalışma yapabileceğim, içinde gerçekçi rock ritimleri bulunan ve benim çaldığım gitarı kaydedip üzerinde az buçuk oynamama izin veren (bknz: garage/mac) bir program.yani stüdyo falan yapmak istemiyorum.kaydın çok kaliteli olmasına da gerek yok.zengin ritim seçenekleri ve kolaylığı önceliktir.mesela garage'in pc versiyonu varsa onun adresi de olur (ben bulamadım).teşekkürler.
  • kazankafa • 10 Ekim 2006 00:41 • #515058
    bu sitede bu tür programları kullanan kimse yok mu yoksa forum bölümü kullanılmıyo mu?
  • kazankafa • 10 Ekim 2006 23:13 • #515094
    beyler bayanlar ha gayret
  • kazankafa • 17 Ekim 2006 13:01 • #515557
    ya daha ne söylemeliyim cevap alabilmek için? HELP ME PLEASE