-
füfü de mesela. :)))))))))))999dokuzdokuz.
-
Sen ünlemini eklemeyi unutma ama ;)
-
sana katılıyorum son nefesime kadar metallica
-
korkunç riffler denince akla hemen onun adı gelir
-
Riffler bencede süper. Bende gitar çalmatı büyük ölçüde Metallicanın Rifflerine borçluyum. Çünkü en iyi en melodik antrenman rifleri bana göre tabi. Bendede Metallicanın yeri çok özeldir. Herzamanda öyle kalacaktır.
-
metallica 91 de bu işi bırakmalıydı ya da cliff ölmemeliydi ya da bob rock denen herifi almamalıydılar
-
bob rock bencede çok alakasız oldu koca Heavy Metal camiası dururken bu herifi nereden buldular ve niye tercih ettiler anlamadım. Gurubun bünyesine hiç uymadı.
-
Uysun ya da uymasın o da artık bir METALLICA ve onu da bağrımızına bassmalıyız arkadaşlar...
evet METALLICA deyince ne diyebilirim ki metal müziğe METALLICA ile başlasım onun sayesinde müzikten zevk aldım lars sayesinde davul çalmaya başladım...gerile gerile giydiğim ve bana artı güç ve cesaret kattığını düşündüğüm t-shitt ini gururla giyiyorum ve giyeceğim...içimdeki METALLICA duygusunu bu cümlelerle anlatmak biraz zor ama yapacak başka bişey yok...onların Türkiye ye gelmesini o kadar çok istiyorum ki...ve şu unutulmamılıdır ki METAL MÜZİK in babası METALLICA dır... ve bunu dünyaya gelmiş ve gelecek hiçbir grup değiştiremeyecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......ohh bee.......................
topic i açan doztum gerçekten sağol....içimin yağları eridi.... :PPPPPPPPPP
-
Her dediğine katılırım , senden daha fazla Metallica manyağı olduğumu da çok rahat söylerim , ki bu sitede beni tanıyanlar bu konuda ne olup ne olmadığımı iyi bilir. Ama Metallica'yı "metal müziğin babası" ilan etmeden önce dön bir geçmişi araştır derim ben sana ;) Metallica efsanedir evet ama bu onu metalin babası yapmaya yetmiyo ;)
-
bende dinliyecem 40 yasima gelinceeeeee metallica bir moda degildirr!!!!