-
Saqo demiyenin akLından şüphe ederim nan..! ceza sorunları diLe getiriyoda noLuyo.!? takan mı var sanki.!?hiç değiLse Saqoda kendimizden geçiyoruz..kimLik bunaLımından kurtuLuyoruz(en azından ben öyLe düşünüyorum)..SAYGILAR..
-
kimLik bunaLımından kurtuLuyoruz
tehlikeli söz ayrıca "l" harflerin neden büyük mesajın genelinde...
-
onlar da kim be?!
-
Tabi ki Sagopa Kajmeran !!!!! Ceza da kim ola ki...olsa olsa Yerli yalaka olur o adamdan..Bazıları burda kalkıp rap müzikte küfür var efenim falan filan bi çok şeyin dışa vurumu deyip rock müziği sütten çıkma akkaşık hesabı savunur gibi konuşmuş...oha be kardeşim hiç mi müzik dinlemiyorsun diyeceğim gerçi slipknot kardeşim sölemiş bişiler sağolsun..Diyeceğim şudur ki Sagopa sözlerinin vermiş olduğu yıkım etkisiyle hakikaten altın vuruş etkisi yapıyor adam fars dili edebiyatı biliyor zengin bi dili olacak tabi ki cezada daha çok yazar lay lay lom parçalar..adamın bi Terapisi bi kürdan kolları yeter benden şimdilik bu kadar Zeytinburnu old schooll tayfa olarak seviyoruz sagoyu....
-
cidden kim bu iki sahıs ya :D
-
Vay canına ben de Zeytinburnu'ndanım nası olcak :P
Peace!! :P
-
ühüühü ölcem galiba.yanıtım HİÇBİRİ!
-
sagopamı? :)
dalga geçiyosun sanırım...
ceza türkiyede şu anda bir numara...
ayrıca sagopayı sevmiyorum çnkü sadece ağıt yakıyor...isyan ediyor...sürekli bi melankoli bi melankoli..sıkıyor....
-
L harfLerim neden büyük benim:)?!
-
aaaL ceza 1 numara abicim! ceza devrik rapçi! şurda cezacılar sagocular karşı karşıya geLse cezaya karamboL yaparLar;) tabi senin görüşüne saygım sonsuz.sevmiyo oLabiLirsin ama cezanın bir numara oLduğunu akLından çıkarsan iyi oLcek;)