-
yardım ederseniz ileride siz de ünlü olursunuz desem :D
-
bence ne kadar kıl,ne kadar farklı,ne kadar kulaga ilginç gelen ve kolay söylenebilen bir şey varsa onu yapın...
-
hiç grup kurmayın siz.mümkünse topluma yararlı işler yapın.İp atlayın hoplayın zıplayın ne biliyim işte bişiyler yapıverin..
-
Haha :D kesinlikle...
Kurmaya çalıştığınız gruba bir isim arıyorsunuz ve bununla ilgili fikirlere açık olduğuzu, bu foruma topic açarak belirtmişsiniz.
Öncelikle bir grubun ismi grubun yaptığı müzikle, grup üyelerinin karakteriyle ilgili olmalıdır. Şimdi rock müzik yapıp, grubun adınıda "Eriyorum mum gibi" koyarsanız, görüntüdende belli olduğu gibi irenç bişey olcaktır :D Bu nedenle grbunuzla ilgili biraz bilgi verinki ona göre isimler türeyebilsin. ;)
-
Path Of Dawn olsun :P
-
Eriyorum Mum Gibi iyiymiş. :p Hatta şöyle :
Eriyorum Mum Gibi , Dökülme Kum Gibi eho.
-
Etkisiz Eleman Nasıl :) Ya da Sürekli Cover Yapıyorsanız Kopya Kağıdı da Olabilir :) Ya Da Karbon Kağıdı :)
-
:))) karbon kağıdı çok hoşuma gitti. bu olacak. bu grup zaten ciddi değil biyerde çalmak istedik adamlar illa isim bulun dedi bizde arıyoruz işte.
-
bence biraz kendiniz bulmaya uğraşın, daha önce hiç kimse tarafından kullanılmamış özgün bişeyler bulmuş olursunuz =)
-
eriyorum mum gibi cok hos