Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KaRaBoRSa Geliyor Bi kere dinleyin

• blaxis • 5 Ekim 2006 22:04 • #514862
    te
  • syarar • 6 Ekim 2006 12:48 • #514893
    hocam fazla zamanını almaz demişsin 10 mb bee yuh allahtan adsl çıktı haa :)
    vokal acilen nefesini kullanmayı öğrenmeli 1-4-2 kuralı yani
    iki saniyede nefes al 8 saniye tut 4 saniyede ver nefesi bu antremanı çok yap hocam
    maalesef vokallik çok kolay birşey sanılıyor ülkemizde .(
    birde alttan ritm çalıyor sanki birisi tam duyamadım kayıt biraz pis olmuş yani çok gürültü var aralarda üstad diyor birileri korktum valliahi hocam allah için kümeste mi yaptınız kaydı :( ayrıca vokal çok ön planda sololarda gitarın sesi çok kısık böürtün gitarı biraz yav...

kısacası bir demo için 10 üzerinden 3
  • dourden • 6 Ekim 2006 13:32 • #514894
    Girişteki melodi hoş olmuş ama solist girdikten sonra nerdeyse hiçbişe duyulmuyor, nefes konusunda syarar'a katılıyorum. Birde bateri yok sanırım ya da ben duyamadım :P
  • blaxis • 6 Ekim 2006 16:11 • #514901
    yorum yapan arkadaşlara tavsiyeleri için ve özellikle de dinledikleri için çoook teşekkür ediyorum. herkes neden nakarattaki yeri üstad kelimesine benzetiyor aslında orda usta demiştim. demek ki kayıtttan kaynaklanıyor çok sevgili arkadaşlarım. kaydı evde tek başıma yaptım tüm enstrümanları kendim çaldım ancak bateri midi olduğu için mp3e çevrilemedi. bateri olsa daha güzel olcak gbime geliyo. şu an stüdyo ile görüşüyorum sağlam bi kayıt için yine tüm enstümanları kendim çalıcam bateri dahil. vokallikte güzel olmadııımı kabul ediyorum ki bunu da farketmişsiniz, şarkı da normalde ilk kaydımda müzik daha net ve sololar daha net geliyordu fakat dinlettiğim kişiler vokali duyamadıklarını söylediler ben de programda az buçuk düzelttim evimde bu kadar oluyo arkadaşlar bilgisayarın microfon girişi ile ancak bu kadar yapabildim kusuruma bakmayın. ama dinlediğiniz o müzik benim stüdyoda kullanacağım bateri çalarken lazım olacak olan pilot gitar yerine olacak daha kolay kayıt yapayım diye.
    amacım size şöyle bi parçayı koklatıp yorumlarınızı alıp ona göre kayıtla uğraşmak. yorumlarınız için yine teşekkür ediyorum eksik gördüğünüz tüm noktaları belirtmenizi istiyorum. ayrıca kümes benzetmesi de süperdi :D
  • blaxis • 6 Ekim 2006 16:13 • #514902
    yorum yapan arkadaşlara tavsiyeleri için ve özellikle de dinledikleri için çoook teşekkür ediyorum. herkes neden nakarattaki yeri üstad kelimesine benzetiyor aslında orda usta demiştim. demek ki kayıtttan kaynaklanıyor çok sevgili arkadaşlarım. kaydı evde tek başıma yaptım tüm enstrümanları kendim çaldım ancak bateri midi olduğu için mp3e çevrilemedi. bateri olsa daha güzel olcak gbime geliyo. şu an stüdyo ile görüşüyorum sağlam bi kayıt için yine tüm enstümanları kendim çalıcam bateri dahil. vokallikte güzel olmadııımı kabul ediyorum ki bunu da farketmişsiniz, şarkı da normalde ilk kaydımda müzik daha net ve sololar daha net geliyordu fakat dinlettiğim kişiler vokali duyamadıklarını söylediler ben de programda az buçuk düzelttim evimde bu kadar oluyo arkadaşlar bilgisayarın microfon girişi ile ancak bu kadar yapabildim kusuruma bakmayın. ama dinlediğiniz o müzik benim stüdyoda kullanacağım bateri çalarken lazım olacak olan pilot gitar yerine olacak daha kolay kayıt yapayım diye.
    amacım size şöyle bi parçayı koklatıp yorumlarınızı alıp ona göre kayıtla uğraşmak. yorumlarınız için yine teşekkür ediyorum eksik gördüğünüz tüm noktaları belirtmenizi istiyorum. ayrıca kümes benzetmesi de süperdi :D
  • blaxis • 7 Ekim 2006 16:33 • #514957
    arkadaşlar yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin. yorumlarınız beni hep şekillendiriyor. şimdiden çook teşekkürler. size ihtiyacım war..

isterseniz de http://www.gitarakor.com/forum da amatör gruplar da KaRaBoRSa war

şimdiden teşekkürler
  • blaxis • 7 Ekim 2006 17:55 • #514964
    genç nesilin tepkisini görmek istiyorum :D