Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Doğumgünü

• astoldby_me • 21 Ekim 2006 18:15 • #515844
    ehue aslında biraz da benim yüzümden:D tarihe bakmamışım da:S
    neyse ne farkeder di mi şarkı şarkıdır;)
  • kare-te • 4 Kasım 2006 15:08 • #516701
    benim değil valla
  • BurakFender • 4 Kasım 2006 16:04 • #516708
    bence çok uzatma işte tebrik et çünkü o uzun saçma yazıları genelde millet okumuyo bile
  • syarar • 5 Kasım 2006 17:35 • #516782
    mesajımın neden silindiğini anlayabilmiş değilim silen üyeyle konuşmak isterim.. en azından neden silindiğini öğrenip ona göre hareket ederdim...
    Silinen mesajı tekrar yazıyorum hiçbir zaman doğru bildiğimden şaşmadım bayağı moralimi bozdunuz akşam akşam
  • rubber soul • 5 Kasım 2006 19:37 • #516797
    Silen üye geyik yaptığına kanaat getirdi onun için.Bir daha yaz bir daha silinecektir.GaRaJ forumları herhangi bir üyenin blog sayfası değildir.E normal olarak seninde değil.Bunu bilmen gerekir.Ve kurallara aykırı olan mesaj da silinir.Yazdığın Doğumgünü başlıklı yazı geçen bir doğumgünü için açılan kısa ömürlü bir başlıktı.Uzatıp geyik yapmanın bir alemi yok.

Aslına bakarsan Gruplar, müzisyenler, müzik türleri başlıklarıyla ilgili olmayan her konu gereksiz tartışmalara kişisel sürtüşmelere vb şeylere teslim oluyor burada.Ama bahsedilen insiyatife de saygı göstermeniz lazım.

Moralinin bozulmasına üzüldüm ama sadece Forum kurallarına uy yeter.Böylelikle moralinde bozulmamış olur.

Silinen mesajı tekrar yazıyorum hiçbir zaman doğru bildiğimden şaşmadım bayağı moralimi bozdunuz akşam akşam

Ha bu arada bunun birşeye faydası olmaz.Doğru bildiğin seni ilgilendirir.Toplu ortamları ise topluluk kuralları ve bu platformun kuralları.
  • the_ram • 6 Kasım 2006 07:40 • #516831
    rubber soul silmiiiiş :)