-
bu şarkıyı benden başka beğenen var mıdır yoksa ben bu kadar kötü müziğin içinde zevklerimi mi kaybetmeye başlıyorum? adamın başka parçalarını da indirdim ama diğerleri yaramaz.kimdir nedir tanımam varsa bilen anlatsın
-
emre aydın ama sadece
Albüm Malesef Türkiyede bu güne kadar yapılmış çakma Anadolu Rock tan farklı birşey sunmamış.
özgünlük adına vasatın altından öte gidemiyor bence.
Albümde öne çıkan ve kabak gibi sırıtan;
"belki bir gün özlersin", "ve gülümse şimdi",
altyapılar ve sound itibariyle "Calog3ro" kopyası
-
emre aydın ama sadece
6.caddenin eski solisti...
-
emre aydın ama sadece
katılmıyorum 6.cadde türk rock müziğine çok şey katmış ilk olarak izmir 9 eylülde kurulmuş ve albüm olarak ilk deneyimlerinde de kafi sayabileceğimiz başarıya ulşamıştır.. şimdi kim kimin kopyasını yapmıyorki üreticilik nerde var?
-
emre aydın ama sadece
açıkçası ben begendım sadece afilli yalnızlık pek hoşuma gıtmedı ama belkı bı gun ozlersın mukemmel bence sozler gayet başarılı ve müzik sade ama içten
-
emre aydın ama sadece
6.caddenin solisti..Yıllardır dinliyorum ve seviyorum bence çok güzel ..
-
emre aydın ama sadece
Sevmedim.
-
emre aydın ama sadece
beğenmedim
klipteki hatun güzel bi tek
neydi lan o karının adı=?
-
emre aydın ama sadece
şebnem dönmez
-
emre aydın ama sadece
söylendiği gibi 6.caddenin solisti..
açıkçası ben çok beğendim diğer şarkılarını dinlemedim ama afili yalnızlık şu aralar dinlediğim en sağlam şarkılardan.
6.caddenin müziğe bir şeyler katmadığını savunanlara katılmıyorum, sorarım 6. caddenin bir şarkısını bile bilmez misiniz? önemli olan kendini dinletebilmektir sanatçılar arasında ve bende grup bu amacına ulaşmıştı.
yani o kadar yıl geçmesine rağmen servise n zaman bir cd çekilse içinde kesinlikle 6. caddenin şarkıları oluyo ve bence parçaları bizden bişeyler almış gibi yani sade ve hoş sözler hoş n diyim ben seviyorum.