Melez isimli rock grubunun S.O.A.D için yapmış olduğu parça "yeter" yakında piyasaya sürülüyor... single albüm olarak çıkacak olan albümde extra 2 parça ve yeterin klibi de yer alıyor... Kral TV ve Dream TV'de de dönecek olan bu klibi şimdi izleyin.....
kaliteli müzik para etmeyince ülkemizde yurdum insanı ne yapcağını şaşırdı... bizde 10.yıl marşının solosunu atıp katil fransa diye mi şarkı albüm yapsak ne ? ama müzikal olarak güzel olmuş. yolunuz açık olsun ne diyim...
bence biraz zorlama olmuş sözler müzik falan "abi bunlar bize böyle böyle dedi haydi bizde bişeyler yazalım çalalım çok pis tutulur" gibi bişe olmuş "bence".
güzel bi cevap olmamış inşallah birileri bir gün daha iyi bi cevap verebilir
müzikal anlamda yaramaz bence.... hele o sondaki mehter nidâsı igrençti zaten systemin yaptıgıda pek bişey duymadım soykırım davası hakkında ama yapıyorlarsada yazık demekten başka bişey diyemicem yaptıkları müziğin dogasına aykırı ırkçılık.. öyle bir soykırım olmuş olsa bile şu an türkiyede yaşayan hiçbir insanın hatta yaşayanların babalarının bu olayla bir alakası yoktur yani öyle bişey varsa bile(olmadığının kanıtlarına şait oldum)bizim suçumuz ne yahu.........