Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ya valla izleyin

• SyS_fountain • 28 Ekim 2006 17:07 • #516238
    ılk muslumanların arasında resıt olmayanlar da vardı hz muhammet kuran okumalarına bısey demedıyse ıbadetın ya da kuran okumanın bence yası yok ama oraya cıkarmak o konuda bıse dıyemıcem ama ıyıkı cıkarmıslar cıkarmasalar o guzel sesı bız nasıl duycaktık aklıma geldıkce dınlıyorum ya herseferınde aynı duygular bedenımı kaplıyo deftones mınervada n etkılendıgım kadar hıc bırseyden etkılenmem dıyordum ama etkılendım ne dıım ya
  • donald_cobain • 28 Ekim 2006 19:20 • #516254
    aynı şey hıristiyan toplumlardada görülüyor çcuklara ilahiler okutuluyor bunun çocukların saf ve temiz duyguları simgelemesinden kaynaklandığı görüşündeyim

ama çocuğun sesi süper dîni bir değer taşımasaydı bile ezginin hoşluğu insanda yarattığı etki gayet iyi ki burda dîni tartışmak yersiz müziğe bakalım:P
  • SyS_fountain • 29 Ekim 2006 19:33 • #516353
    eet ses ve muzik bencede
  • narkozz • 29 Ekim 2006 23:02 • #516360
    yok abi okuduğu yer verdiğin örnekteki gibi değil. yasin'i okuyor. yasin'de Allah'ın varlığını reddeden kavimlerin akıbetinden, cennetten cehennemden bahsediliyor bildiğim kadarıyla..
    ayrıca ağlayanlar tüyleri diken diken olanlar, kastım arapça bilmeyenlerden, anlamını bilmeden ama okuyuşun ahengine ve ortamın havasına kapılıp duygu yoğunluğuna girenlerdir. bence yani.