-
Coştuk, coştuk:D
-
heretic soul da pogo yapmayanlar utansın :P
-
Metalcore... Tarzım değil be hocam. Soundları çok kirliydi, hangi notayı bastıkları belli değildi. Ayrıca da vokaistleri çok soğuktu, seyirciyle iletişim kuramadı ki hiç. Bak İstanbullulara, adamlar sad but true'ya bile headbang yaptırdılar...
-
ciddi güzeldi blazer bi ara sahnede james i gördüm sanki :p hele bi de seyircilere söyleterek iyice showa çevirdiler mütişti... gerçekten "bu ülkede ne yetenekler varmış bee" dedirttiler.
-
Evet. sahnede jamesi gören tek sen değildin, amaaa, blazerden sonra konser başladı işte... Lethe, death in fire, sacred serenity, symbolic... Hadi bana acımıyolar, bari boynuma acısalardı:D
Yalnızz, bir dakika ya.. Senin yaş 16, nasıl girebildin bakayım konsere...
-
kim demiş 16 diye :p
-
çaktırmayın lan :D sahiden ama heretic soul a çok yazık oldu.. adam gibi bi pogo başlatabilseydik çok kral şov olurdu.. adama kasıtlı kasıtlı çarpıyorum adam dönüp bakıp kafa sallamaya devam ediyo :D elemanları da çok sıcak insanlar konserde öyle oldu ama.. heralde coşan olmadığındandır :)
-
Keşke barışarock ta olsaydınız :) tam bi rezillik adamlar mor ve ötesi cambaz şarkısında pogo yapıyorlardı :)))) koptum ya hatırlayınca :))) False In Truth da pogo yaptılar inanamıyorum ya :))))
-
neyse artık bmt de coşarız :D
-
nasıl geçti ??
iyi costunuz mu 5kasımda?