-
Neden İntihar?
:D
-
Dinleyince intihara sürekleyecek insanlar vardır birde.Oda ayrı konu tabi.
-
Ah sorma , onlara da "Gotik" diyoruz işte biz =)
-
Dinleyince Yaşama Sevinci Veren Parçalar!
Of be kardeşim! Ne kadar düşkünsünüz melankoliye! Yok "Ayrılık sonrası dinlenmesi sakıncalı parçalar", yok "Dinleyince intihara sürükleyecek parçalar"... Millet zaten ölmeye gebermeye bir hayli meraklı. Bir damlacık akıllarını da intiharla falan doldurmayın ya!
Müzik hayata bağlar. Dibe vurmuş zatları anlatan parçalar da halimize şükretmeyi öğrenelim diye yapılmıştır, beterin beteri var. :)) Derdiniz yokken dert aranmayın kardeşim. Ne demişler: "Aranan mevlasını da bulur belasını da." Belanızı aramayın. Hem o melankolik şarkıları yazan adamlar sizden benden mutlu. Lüks villalarında parmaklarını şıklatıyorlar. :))
-
+99999999999999999999999999999999999999999999999
-
işte bu.
-
behhh..
ya sormuş işte arkadaş cevap verseniz sanki noolcak:P
ayrıca intihar ettirtecek şarkı elbetteki vardır..ammavelakin psikolojiye de bağlıdır...
ben de bir doomcu!!! olarak anathema anyone anywhere diyorum özellikle son kısmı
'Mankind,with your heresy
Can't you see that this is killing me
There's no one in this life
To be here with me at my side'
ayrıca..aslında hikayesi tersi olan bir şarkı ama ben suicide veil de de çok fena olurumm...ama hiç intihar etmeyi düşünmedim şu ana kadar:D
-
Parisienne Moonlight arkasından One Last Goodbye dinlemek...
İmkan varsa Katatonia'dan Cold Ways da dinlenebilir sonra o zamana kadar sağ olursanız..
-
Yok be Cold Ways ettirmez. :9
Last Resort harbiden çok pis ettirir ama.
-