Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

FRP ve gotik edebiyat için

• cthulhu88 • 31 Ekim 2006 22:11 • #516474
    Ravenloft tarzı ya da lovecraft,poe türü gotik edebiyat okurken atmosefere uyum sağlayacak şarkı önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • karayansima • 31 Ekim 2006 22:31 • #516475
    therion ve theatre of tragedy fantastik bilim kurgu ya da korku edebiyatı okurkan çok yerinde gidiyor..
    arada pradise lost bazen sıksada idare eder.. nighwish bazı sarkıları
    ama ben her konuda ne olursa olsun opeth den sasmam!!
  • niyeee • 31 Ekim 2006 22:35 • #516476
    blind guardian-a past and future secret
  • Noryth Aquanum • 1 Kasım 2006 07:33 • #516488
    Lovecraft ve Poe okurkan Opeth - To Rid The Disease süper gidiyo , öykü filan yazarken de birebir.bu şarkı tek başına yeterli.
  • karayansima • 1 Kasım 2006 14:00 • #516499
    ben öykü yazarken opeth- deliverence (conan okurken birde dene), gaz bölümleri yazarkende iced earth- burning times (özellikle savas anlarını yazarken)hatta "something wicked this way comes" albümü birebir:))
  • Kitamoto • 1 Kasım 2006 14:04 • #516500
    Rhapsody-where the dragons fly ve digerleri...ve blindguardian alayi gider:)
  • psychedelian • 1 Kasım 2006 16:11 • #516510
    bende unutulmuş diyarlar için
  • fizban • 1 Kasım 2006 19:36 • #516512
    blind guardianın belli bazı şarkıları. örneğin the past and future secret ve ya the bard's song, birght eyes, mordred song, black chamber...
    therionun yine bazı şarkıları.
    haggard'ın da yine bazı şarkıları. her mannelig örneğin ve ya final victory, eppur si mouve..
    john williamsın belli şarkıları.
    harry grekson williams'ın kingdom of heaven soundtrack(ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİLİR. crusaders hele ahh!!)
    arcanum soundtrack(zaten arcanum'un bi RPG-FRP oyunu olduğunu düşünürsek eheh)
    blackmore's night'ın bazı şarkıları yine.
    jethro tull bazı şarkıları yine.
    gregorian yine bazı şarkıları(özellikle nothing else mathers coverı tavsiyemdir)
    eh yüzüklerin efendisi karayip korsanları bravehearth ve buna benzer bilumum soundtrack.(ama özellikle cennetin krallığı tavsiyedir)
  • karayansima • 1 Kasım 2006 22:57 • #516516
    harry grekson williams'ın kingdom of heaven soundtrack(ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİLİR. crusaders hele ahh!!)

bu ya aklıma gelmedi... o filmin sarkıları enfestir (hatta sanırım kapanıs sarkısında(süperdir) mercan dedeninde katkısı var (jenerikleri takip edersen zaten orda adını görebiliyorsun)
    ve haggard unuttum onu:))
  • niyeee • 1 Kasım 2006 23:06 • #516517
    haggard dedinizde aklıma geldi epica-cry for the moon da olabilirmi dersiniz:)