-
Albümü aldım dinledim ve ben çok beğendim arkadaşlar :)
Tarz olarak bir şeyler demek gerekirse size şöyle bir menü sunabilirim : Folk-Power-Melodik Death :D
Albümde özellike Powercraft , Owner Of My Own ve Tomorrow Never Comes şarkıları dikkatimi çekti.
Aslına bakarsanız Orphaned Land'in çıktığı gece onlar da çıkacak olmasaydı belki haberim olmayacaktı gruptan. Ama iyi ki çıkmışlar , iyi ki haberim olmuş diyorum. Çünkü o gece Orphaned Land kadar zevk alabilmiştim. Sorumlular son şarkıda çok ayıp etmiştiler şarkılarını başta keserek , biz de sorumluları yuhlayarak tepkimizi göstermiştik gerçi :)
Children Of Bodom'a benzetmek biraz garip kaçabilir ama bana hatırlattıkları iki grup var açıkçası : C.O.B ve Orphaned Land :)
Konserde solo gitaristin gitarından pek ses gelmiyordu , bi sorun vardı ses sistemiyle ilgili sanırım , orada içime oturmuştu adam hayvan gibi sololar atarken sesinin duyulmaması ,görevlilere söylemiştim de ama ilgilenmemiştiler , albümde bol bol dinleyebiliyoruz =)
Saydığım türleri seviyorsanız ve özellikle yerli gruplara destek olmak gibi bir niyetiniz varsa , kesinlikle kaçırmamanız gereken bir albüm diyorum :)
-
Hiç mi yok grubu tanıyanınız veya herhangi bir şey bileniniz? Yorum yapmak isteyeniniz ?
-
'costantinopolis' grubunun yeni ismi Sabhankra'dimi?... bildiğim çok az şey var ama seni kırmamak için bişiler yazıyorum en son edindiğim bilgiye göre 'powercraft' albümündeki 'the prophet'isimli parcanın full versionunu dinliyicelere sunmustu en son...:S
-
Evet biliyormuşsun bir şeyler =) Prophet diğer parçalarının yanında sönük kalıyor diyebilirim (tabii ki benim zevkime göre)
Senin şu araştırma huyunu çok seviyorum ben ;)
-
burda ki serpent_king sabhankranın solo gitaristi aynı zamanda:-)
gerçi üyelikten ayrılcam falan diyordu ama ne oldu o iş bilmiyorum. her neyse bunun dışında yakında ankarock festivali bünyesinde ankaraya geliyorlar bunu da ekleyim;-)
-
teşekkürler... :)
-
daha bi kaç ay önce keşfettim off o albüm lazım ya bi yere upload edebilir misin şarkıları :S
-
Tarzlarını pek sevmem ama arada dinlediğim hoş şarkıları var.Konser videoları falan.Albumü de edinmek isterim.
-
Albümü isteyen bana ulaşsın. Aslında tanıyan herkes korsana ne kadar karşı olduğumu bilir. Ama ben çoğaltıp dağıtıcam albümü isteyen olursa , para falan da istemeyeceğim. Sebep ise grubun firması olan Atlantis'le kavgalı olarak ayrılması ve artık satılan albümlerden hiç para kazanmamasıdır. Atlantis'in , kapak tasarımından , 14 eylül'deki konsere gelene kadar bir çok ayıbı olmuştur gruba. Madem müziği yapanlar kazanamıyor emeklerinin karşılığını , onları sömürmeye çalışan da kazanamasın.
-
Grubun gitaristi Süha Kozbey arkadaşım. Müthiş bir solo potansiyeli vardır, msn'den şov yapardı bir zamanlar. :) Doğruyu söylemek gerekirse henüz hiçbir parçasını dinlemedim grubun. Ama dinlemeden söyleyebileceğim tek şey şu: Soloların sağlam olduğundan eminim. ;)