Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce hangi gruptan çalabilirim?yardım var mı burda?

• 000COOL000 • 7 Kasım 2006 20:45 • #516959
    arkadaşlar ben çello çalan bir vatandaşım,son zamanlarda yoğun talep görmesi nedeniyle metal yapan bir grupta çello çalmayı düşünüyorum.sizce alıştırma yapmak için kimleri dinlemeye başlayayım benim enstrümanıma uygun olarak?
    yardım ederseniz sevinirim:)
    dip notcuk:metal müzik dinleyen biri değilim,yeni yeni ilgilenmeye başladım bu tarzla ona göre cevaplar yazarsanız çok memnun olurum:)
  • 000COOL000 • 7 Kasım 2006 21:46 • #516964
    yani arkadaşlar iyi ki bi yardım istedim ya:(
  • fizban • 7 Kasım 2006 22:18 • #516967
    eh haliyle apocalyptica
    haggard
    epica
    therion
    lacrimosa
    blackmore's night
    theathre of tragedy(yanlış yazmış olabilirim)
    estatic fear

ama özellikle ilk baştakiler.
    bu kadar yeter sanırım. şu an aklıma gelenler bunlar. başka olursa gene yazarım:-)
  • Aria GalaCtiCa • 8 Kasım 2006 00:05 • #516980
    Samael dinle... Başlarda alakasız görünebilir ama farklı bir açıdan bakmış olursun. Reign of Light albümünü tavsiye ederim

Normal bir yaklaşım ile bakarsak (kabul ediyorum samael anormal bir örnek, ama dediğim gibi, çok şey katar sana) fizbanın yazdıklarına ek olarak Within Temptation ve Nightwish

Ha, ilk defa metal dinliyorum diyosan önce metallica veya iron maiden ile metale giriş yap. Sonra kendi tarzına dönüp yukarıdakileri dinlersin.
  • fizban • 8 Kasım 2006 15:35 • #516998
    tristania bak bu da şimdi aklıma geldi.
  • 000COOL000 • 8 Kasım 2006 19:43 • #517016
    hmmm
    aslına bakarsanız çok heavy bi tarz olmasını istemiyorum,daha yumuşak, daha senfonik parçalar olmalı.iron maden bildiğim kadarıyla baya ağır kaçar benim istediğim tarza...
    yardımlar için teşekkürler,ama daha fazla öneriniz olursa sevinirim:)(çok şey mi istiyorum acaba?:-s)
  • DrumBanger • 8 Kasım 2006 20:00 • #517017
    Sen metal kasma bence sana Iron Maiden dahi ağır kaçıyorsa bence biraz Progressive Rock'a yönel Dream Theater Stratiovurus ( doğru yazmadıysam özür arkadaşlar ) bunları dinle ondan sonra tekrar karar ver
  • Aria GalaCtiCa • 8 Kasım 2006 20:04 • #517018
    Sen bunları sindir, başka gruplar da yazarız. Ancak, Iron Maiden'a ağır kaçar diyosan hiç girme metal müzik olayına. Ama heavy tarzım değil, ben senfonik, gotik tarzda şeyler istiyorum diyosan da dediğim gibi yukarıdakileri dinle önce. Hatta bak, türk gruplarından catafalque ile almora da dinleyebileceğin gruplar arasında. Tavsiye ederim.