-
Arkadaşlar aslında bu konuyu da içeren bir topic vardı ama pek yorum yoktu;exodus gibi bir grup konser vermeye geliyor çok şaşırdığım bir ilgisizlik var acaba ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım?punk,numetal konserlerinde osuruktan festivallerde thrash gruplarının t-shirt lerini taşıyan şahıslar ne kadar da çokmuş halbuki...bizimkiler acaba(metalsever arkadaşlarım)artık bıktılar mı yani havalandık mı gelir bi daha mı diyoruz nedir?yeni grupların ne fazlası var ki?vats genı nov?!
-
bana da az ilgi varmış gibi geldi ama bilmiyorum, dinleyici kitlesi pek takılmıyordur belki buralara... müzikten bihaber kişlerle gidiyor forum...
-
exodus götik metal mi yapiyor?
-
kimsin sen?çık dışarı ÇIIIIIIIK!!!
-
thrashin öncülerindendir kendileri...
-
onlar kim ya
-
sayın syarar mesajının yerine forumla alakasız ve boş olduğu için
Bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir.
yazılmasını isterdim..olsun sorun değil..
-
shovel headed kıll machine gibi bir albüm yaparlar ve albüm turnesine çıkarlarsa bir daha gelirler...bence adamlar 6 7 sene ortadan kayboldukları için yeniler daha fazla dinlenir oldu..gotik diyen arkadaş kelime anlamıyla grup adı alakalı olmayabiliyor ama çaba var tebrikte var:))
-
wasp konserine 150, zamanında motörheade 6 kişi gelmiş (iptal olmus ama)bence alısın bunlara!
-
abi niye düşmanca yaklaşıyorsun onlar kim diye sordum bu mu alakasız bilmemek ayıp değil ki..