-
Opera dinlemeni tavsiye ederim. O zaman insan sesinin ne kadar aciz değil, ne kadar güçlü olduğunu anlarsın.
-
asla! :D:D:D
-
Hatta hemen sana, dinlemen için, insan sesiyle neler yapılabileceğini görebilmen açısından bir arya önerebilirim: W.A. Mozart/ Die Entführung Aus Dem Serail (Saraydan Kız Kaçırma)/ "Martern Aller Arten" adlı arya.
-
Önyargıyla yaklaşmamanı tavsiye ederim ;)
-
şu an gayet önyargılıyım da meraklıyım ama :D nerden dinleyebiliriz bende klasikler var ama bunlar yok..
-
Valla bende "Best Of Mozart" diye bir cd var ama onu bulabilir misin bilmiyorum. İstersen mp3 indirme programın varsa ordan aratabilirsin.
-
bi bakalım evde olması lazım
-
Yok öyle birşey:) Müzik baladları o benzeyenler.Çoğu da kolay ulaşılır popüler tüketim müzikleri.Müzik hep yeniler kendini.
-
herşeyi anlatan gözler varken,sözler kolaycılık olur,yetmez de zaten=)
-
müzik bitse çoktan biterdi... öyle bişey sözkonusu bile değil! kaç yüzyıldır müziğin varolduğunu düşünürsek eğer, ve her dönem sürekli kendini yenileyerek karşımıza çıktığını, müziğin bitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını da farkedebiliriz bence.. bu arada küçük bir dipnot:klasik müzikle ilgili istediğiniz herşey bende mevcuttur, dvd'ler vcd'ler ve cd'ler. hatta çok eski video kasetler bile:) size ulaştıramasam bile nerden bulabileceğinize dair bilgi verebilirim bana bir şekilde ulaşın yeter :)
saygılar...