-
işte isimden kaynaklanan bi durum bence ..metal-metallica falan arkadas ordan baglantı kurmus sanırsam(=(=
-
tamam arkadaslar tabi ki herkes istedigini dinleer istemedigini dinlemez banada kalmadi zaten bunu sorgulamak ben merak ettim gercekten cunku bana gore metallica hayli iyi bir grup herkesin zevki kendine iyi gunler
-
abı ınsan ozentı olmaya gorsun metal muzıgın ne demek oldugunu ogrendıgı grubu metallicayı ıkı grup ısmı daha ogrenınce satıyo bazıları metallica satılırmı beaahh ayrıca hell yeahh kafıyelı oldu lan
-
abuk sabuk başlık açmasak keşke!!
arkadaşlar yapmayın artık yeter! elbette metal dinleyip metallicayı seven/sevmeyen vardır bu ne biçim bir sorudur? hadi geçtik bunu sana ne ki insanların metal dinleyip de metallicayı sevip sevmemesinden.. hayır ben pop dinleyen üstüne metallica seven insanlar da tanıyorum. ee nolmuş? ne abukluktur bu ne çocukluktur bu ne konu açmış olmak için konu açmaktır bu ne alakadır ya!? madem bu kadar merak ediyorsun o zaman önceki konulara bak metallica hakkında yapılan tartışmaları oku merakını gider.
hayır olmadı illa soracağım diyorsan da sinirlerimi zıplatırsın böyle...
"metallica hakkında ne düşünüyorsunuz" vb konuların açılması yasaklansın ya da başka bir şekilde durdurulsun artık..
-
Eğer biz seni destekleseydik tolqing, yani deseydikki "Aa, evet gerizekalılar metallica dinlemeden metal dinlediğini sanıyorlar." burada çok ciddi, faşizan metalci bir muhabbet dönecekti.
Biraz ölçüp biçin laflarınızı.
-
Olmamış be baba. İnsanların atlamsı için daha iyi olta konular bul bence. Metalica konusu artık misyonunu tamamladı. Hip-hop/metal çatışması de, de bişiler ama yaratıcı olsun. İnsanlar artık by başlığa atlamaz, seni de haliyle eğlendirmez.
-
tamam arkadaslar ben daha iyi bi konu bulucam kavga cikartmak icin biraz dusuneyim,normalde bunu oturup dusunmemde!?
-
....hayır olmadı illa soracağım diyorsan da sinirlerimi zıplatırsın böyle .....
ya niye sinirleniyosun bu kadar sen rahat ol sallama bu topigi okadar olgun biriysen aa
-
benim deginmek istedigim seyde buydu ama sen yerime dedin ya sagolasin gercekten,ben kavga cikartmaya calismiyoruuummm
-
he he