-
en MeTaL MeTaL hangi grup<<<<< tüüü sana!!!
Baba METALİKKA EN KIRAl gurup ya distörjını onlar buldu sonra jın jın yapmayı da jeymis buldu sonrasında da dabıl tıripıl kırosu da ulrik buldu böyle dubu dubu takılmaya başladı ! böyle baarmayı da körük hamit dedi jeymis'e "baar abi mannak oluğon !" dedi.böğle işte METALİKA mannak grup.
-
obaa süper lan :]
-
herhalde arkadaş en metal gibi metal grup hangisi gibi bişi demek istemiş işte ismi Metal olan bi Metallica var. Kafa güzel bu kadar cevap verilir işte.
-
teşekkür
-
en metal grup tartışılmıyacağı üzere metal müziğin mucidi metalin başlamasını sağlayan yaşayan efsane METALLİCA
afasfgasdhg ay pardon ya tutamiyorum g*tüm güldü gene. kardesim hadi yasiniz ufak da okuma yazmaniz da mi yok, lan bizim üniversiteye kadar bilgisayarimiz yoktu elinizin altinda internet var az açin okuyun da adamin asabini bozmayin.
-
yahu bi topic için admın üzerine bu kadar gidilmezki....lütfen....
-
abi ville89 nickli arkadasın kendini tanıtısını bi okuyun lutfen...ayyyyy tahrik oluyorum galba... :D:D:D:D:D:D
-
hohoho:):)
abi arkadaş yeni olduğu için bir çalışma bir kendini belli etme hevesi gelmişmiş =)
geçmiş ama bakın artık onun açtığı bir topic göremiyoruz =) neyse bakalım ama baya geyik bi başlık bu :)
bu arada NefesAL a her zamanki gibi katılıyorum =P
-
en MeTaL MeTaL hangi grup!!!
siz kimsiniz sitenin sahibi falan mı veya kendinizi ne sanıyosunuz kendini beğenmiş amip yaratıklar
-
kesinlkle;)