-
-
Üstad :)
Berkeley'i 2 yılda üstün dereceyle bitirmiş zaten , kesinlikle bir müzik dehası. Bizim şimdi Mozart , Beethoven dediğimiz gibi bir kaç yüzyıl sonra da bütün dünya Hasan Cihat Örter'i büyük üstadlardan sayacak :)
-
bu foruma ağır gelir Hasan Cihat örter.
-
kendini beğenmiş. yavuz çetin üzerinden bile rant edinmeye kalkıştı bu adam. tamam iyi müzisyen ama .....
-
kendini beğenmiş. yavuz çetin üzerinden bile rant edinmeye kalkıştı bu adam. tamam iyi müzisyen ama .....
merak ettim açıklayabilirmisin
-
egolar.. başkalarının kendisini takdir etmesi gerekirken o hep kendisini görüyor.. eleştirileri hazmedemiyor.. bir de başkalarına b.k atmayı çok sever hasan cihat.. onun dışında müzikal kariyerine, yeteneğine söylenebilecek fazla birşey yok.. varsa da bizim haddimize değil zaten.. işte ama'sı buradan geliyor..
-
teşekkürler bigbooots. bir de yavuz çetin konusu var ki. gitarın asi çocukları kitabında yavuz çetin'e ayrılan bölümdeki yazısını dikatlice okumak gerekir. şimdi hatırlayamadığım birkaç mevzuu, sanırım bir röportaj(yine yavuz çetin ile alakalı mevzuu hakkındakiyorumu) idi şimdi tarihi ve medya aracını söyleyemeyeceğim, daha var bu "ama" ya eklenebilecek...
-
Bahsettiğin konu varmı diye bir göz attım ama
Aksine H. cihat için ek$i sözlükte şöyle bir ibare gördüm.
muzik yapanin ve dinleyenin egitim almasi gerektigini savunan, yavuz cetin i yetistirmis sanatci.
-
ben o kitabı bulamaıyorum :S
-
evet ben de merak ettim şimdi..ve artık bırakın da adam endisini beğensin..