-
hayır bi de o kadar övmüş iyi derece alır demiş bi de ben dinlemem diyor kardeşim eğer beğeniyosan beğeniyosundur neyi kanıtlamaya çalıyosunnnn hııııı:-)
-
ben dedim cünkü ben beyeniyorum ve benim gözümde öyle sonra gönder isin karaca veya sezen aksuyu ne kadar iyi olsararda yaslari baslari gecmis görselikde cooooooookkk önemli neden saniyosun lordi birinci oldu sahne showu süperdi sertab erenerdede öyleydi yani isin karaca sahnede en yapabilirki
-
dinliyorum vari bi dicen yaa dinlerim dinlemem yaa burda benim dinlemem önemli deyil avrupa ne dinliyormus avrupanin icinde yasiyorum simdi bu ahhh havva atiyo filan diyenler olur havva atilcak bisi diyil daha cok üzücü bisi ama burdakiler bunlari dinliyo görselige önem veriyo technodur popdur odur budur bunlari dinliyolar kenan dogulunun cakiddisi burda en az türkiyedeki kadar dinlendi
-
Ya ben Him in gidiceni bi müzk proramından duydum artık doğrumu yanlış mı bilmiyorum...:)
-
pentagram o aptal yarışmaya gidip de sanatından taviz mi versin acaba :S
-
ya hepsi kabus gibi bence evet bütün mallardan oluşan bir grup gönderelim ajdar + bu manken camiasından bir kaç kişi hemde güzel görünürler eurovsion muş hade lennnn!!!! orası politika yeri kim kimin nesi ona göre oy verecegim... onlar gibi zaten müzikle bir alakası olduğunu hiç düşünmüyorum
-
önemli olan milletin dinlediği şarkı tipleriyle kazanmak değil farklı bi şarkıyla kazanmaktır değiştirmektir zevklerini gerçi eurovisionla ne zevk değişir bilemem bi de dipnot düşeyim ben zaten kenan doğulu dinlemene bişey demedim dikkat edersen anlarsın ok
-
tabi birde bu var her yil oldugu gibi herkes komsu ülkeye oy verirse müzikle alakasiz bisi olur
-
ajdar ajdar ajdar???
-
Ajdar gitsin :)