-
ya arkadaşlar yok mu bildiğiniz iyi bir metal dergisi falan okudukça coşacağımız gruplar hakkında aylık bilgi alacağımız...
blue jean falan demeyin bana şimdi.....
onlar da iyi ama onun yelpazesi çok geniş...hip-hop falan filan çok geniş takılıyor benim istediğim sadece rock üzerine....
-
yuxexes bence...
-
O değil de geçen televizyonda bir dergi reklamı gördüm, Evanescence gothic metal, Tool alternatif rock yapıyormuş. Çok gülmüştüm.
-
Zor var, ama öalesef 6 ayda bir çıkıyor; çık sağlam bi dergidir, tavsiye ederim
-
çok az seçenek var. underground takılıyosan adını bilmediğin bisürü grup adında yorum var zor'da. bende son sayısı var ama açıkçası in flames, opeth gibi daha bilinen gruplarla röpörtajlar dışındakilere pek bakmadım, biçoğu death black grubu hakkında yorumlar var, pek sallamadığım için takip ettiklerimi bakıyorum sadece. daha genel ve gündmdeki gruplarla ilgili bi şeyler arıyosan yuxexes var. metal diyosan zor gündemdeki dergi.
-
dergilerden bir şey takip edilmez adamlar uydurup uydurup yazıyorlar.
örnek: yuxexes "manga nu metal"
-
Hammer ve Guitarist(bu adı üstünde gitaristler çin ama harika bir dergi) var, ancak ikiside pahalı.Şahsen almak için kasıyorum...
-
demek zor adlı dergi peki nası 6 ayda bir çkıyor ocak-haziran mı....
öyleyse ocak ayınınkini bulurum...heralde dimi ?!
-
son sayısı nisan (dergi üzerinde 4/2006 )sayısı; fiyatı da 6 ytl.
-
Kafalarına göre çıkarıyolar. Mesela son sayıları nisandaydı ama yeni sayısı hala çıkmadı