-
arkadaşlar lütfen 80lere geri dönelim
lütfen. yeni çıkan tarzların hiçbiri doğru düzgün çalışma gerektiren tarzlar değil.lütfen biraz geçmişe dönük olalım ve bu müziği hissederek yaşayalım
-
power heavy "thrush" metal eski haline dönse bile dinleyicinin de eski haline gelmesi gerek. o daha zor.)
-
senin istediğini bizde istiyoruz amma velakin her dünya olayındada olduğu gibi müziktede çok şey geri gelmiyor, dediğinin olabilmesi için önce o tarzlara ait has gruplar eski performanslarını aratmayacak şekilde ard arda albüm çıkarmalılar ve gençliği etkilemeliler.. ki buda imkansız çünkü kendileri içinde de biçok etkileşim ve tarz değişimi mevcut..
-
müzik dinamik bir yapıdır, hiç bir zaman sabit tarzlarda ya da dönemlerde çakılı kalmaması gerekir. haa isteyen istediği dönemin müziğini dinleyebilir orası ayrı konu. ama şu anda metal piyasasında iyi işler çıkmıyor demek ayıp olur yalan olur. The Haunted ya da Terror 2000 gibi yeni nesil thrash grupları çıkmış piyasaya 2000 li yıllarda, ve yazdıkların bunların hakkını yemek oluyor..
Ama hala illa 80ler diyenler dinlesin ona diyecek bişey yok. 80leri 90 larıda çok severim o ayrı konu :) ama gerçekler bunlar
-
80lere dönmek nedir ya? hadi onu geçtim günümüzdeki müzikler uğraş gerektirmiyo ne demek? ayrıca herkesin zevki kendine, bi kısım insan 80ler seviyo diye bütün alemin 80lere dönmesini istemek nasıl bi megalomanyaklıktır? beğenmiyosan dinlemezsin, beğendiğini dinlersin.. günümüzde her türü temsil eden yeterince grup var zaten, araştırmak yeterli..
-
günümüzde müzik yapilmiyor, katiliyorum.
80lere dönülmesi düsüncesini de %1000 destekliyorum.
thrush ne onu bilmiyorum ama thrash adina 80lere dönülmeli.
salt yasamak adina da 80lere dönülmeli.
-
ya yapmayın 80ler nedirki yaa!! müziğin ruhsuzlaştırıldığı,para araci hale getirildiği,materyalistleştirildiği bir dönemdir 80ler..tabi bazı büyük gruplarını bende kabul ediyorum ama olaya bir genel bakmak lazım.. 80leri bizim bildiğimiz az sayıda grupla değerlendirmek yanlış olur.
-
Turuş metal 80'lerde süferdi evek !
Ben 80'lerin diskolarını geri istiyorum , haydi bakalım...
-
:)))))
-
sırf iron maiden manowar metallica guns n roses slayer d.mode için o iğrenç zevksizlik yıllarına dönmek..şimdinin pek bir farkı yok ama o on yıl bilmiyorum çok renkli abartı be hocam..ayrıca coşkununda aktif olduğu dönemlerdi:p