-
Dikkat ettim de Metin abimiz üzerinde 'mottoboy' yazan warlock kasa gitarını kullanıyor çoğunlukla. Hatta teee lions in a cage klibinde bile onunla çalmış. Nedir bu gitarın kerameti kaç yıllıktır bilen var mı?
Merak işte:D
-
Metoboy yazıyor gitarın üstünde. Bilinenin aksine BC Rich Warlock falan değildir. Beyoğlu Tünel'deki Murat Sezen'e yaptırılmıştır :)
-
Düzelttiğin için sağol sevdiğim bir gitaristtir kendisi. El yapımı olduğunu nereden öğrendin???
-
Çeşitli müzik sitelerinde forumları takip ediyorum sık sık enstrümanlarla ilgili :) Ordan biliyorum yüksek ihtimalle :)
-
Ben röpörtajını okudum, orada da yazıyodu bu. hattadur senin için tam metnini yazayım
-gitarınızın markası
+ Warlock şekilli yerli malı gitar; murat sezen ve ekrem yapmışlar sağolsunlar, sonra ben dahil kurcalamayan kalmadı, boyasını da annecim yapmıştı:) Bunun dışında bir ESP eclipse, bir de yamaha jazz kasa gitarım var.
-
zaten gövde b.c.rich evet ama dikkat ederseniz sapın alakası yok:-)
gitar yalnız özellikle harmonikler için dizayn edilmiş gibi geliyor metin abimizin tekniğide düşünülürse:-)
-
Valla Metin Abi'de Zakk Wyllde gibi paso öttürüyo gitarı , en sevdiğim tekniktir zaten bu :) İkisinin de sololarına hastayım :)
-
aynen bende ya. harmonikler gitarda en çok hoşuma giden şeylerden biridir. özellikle de elektrolarda.
zaten elektroyu elektro yapan şeylerden biri de denebilir.
eee sormuşlar jimmye eski blues la şimdikinin farkı ne diye. cevap tek ve net:
elektirik!
:-))
-
...en sevdiğim tekniktir zaten bu :)
Aynen valla yerinde yapılmış harmonik tüylerimi diken diken yapmak için yeterli:D
...boyasını da annecim yapmıştı:)
Keşke benim annem de gitarımı boyasa:)