-
manga'nın sarkıları+son 10 yılda cıkan pop sarkıları+mankenlerin yaptıgı albumlerdeki sarkılar+(genelde)elektronik altyapılı sarkılar...
BERBATLAR......
-
sarkıcılık yapan ama her fırsatta sanatcı oldugunu savunan mankenlerin ve ticari amacla piyasaya sürülen bazı grupların ve tüm popcuların yaptıkları sarkılar haa bi de ankaralı Lakaplı hayatımda duydugum en aPtal sarkı sözlerine sahip gerizekalı türkücülerin Sarkıları
-
asuman krause-tenimizin uyumu
-
Bir de 84 çok kötü bence... Nefret ediyorum, böyle uyuz bir grup daha görmedim. Belki Maroon 5 yarışabilir onlarla uyuzlukta. Backstreet Boys, Blue gibi gruplara ise hayranım. Bu adamları televizyonda görünce "Vay anasını, insanlar bunları dinliyor?" diyorum kendi kendime. Bu kadar dandik birşeyi insanlara müzik diye yutturmak büyük bir başarıdır kanımca. Bir de eşşek gibi para kazanıyorlar?
-
blue ıced earth in flames maroon 5 müthiş bi dörtgen...
-
senin ölümcül kombolarını da biliyoruz lindecim ;)
-
ya kardeşim sen polemik yaratmaya mı programlandın?
-
evet,metalikmanyakın profilinden üyesi olduğu kolonileri görüyoruz ve garaj balıkçılarına üye olduğunu görüp avukatlığa soyunmasına şaşırmıyoruz :)
-
senin de ölümcül brutalitylerinin oldugunu hereticcik
-
koloniye üye olmakla ne ilgisi var ayrıca arkadan konuşurdun sen noldu? birden cesaretlenmişsin