-
Arkadaşlar en iyi soloları hangi şarkılarda dinlediniz
mesela ben
pentagram-lions in the cage
iron maiden-wasting love
led zepplin-stairway to heaven
benim aklıma gelen bunlar ve şimdi de sizlerden bekliyorum
(bu arada bu topic daha önceden açılmışsa şimdiden özür dilerim ama arattığım kadarıyla yoktu varsa bile güncellenmiş olur :D )
-
sen aratabiliyormusun?? baktım demek istedin heralde
yavuz çetin-oyuncak dünya
aklıma gelmiyor şimdi..
-
Bülent Ersoy-Ablanız Size Kurban Olsun
Şarkıda ud ve darbuka soloları birbirinden yarmış özelliktedir; ama 2.42'den sonra giren bir tambur solosu vardır ki akıllara zarar
-
olabilir :)
-
Necrophagist - Fermented Offal Discharge
Necrophagist - Advanced Corpse Tumor
Necrophagist - Seven
Necrophagist - Aslında içinde solo olan bütün şarkılrı ama son bi' Culinary Hyperversity'yi ekleyelim
-
In Flames - Satellites And Astronauts çok iyidir. Death - Painkiller'daki sololar bir de Sentenced - Neverlasting geliyor şimdilik aklıma.
-
kesinlikle en iyi metal solosu tornado of souls (megadeth) dir, dinlerken tüylerim diken diken olur, yukarda arkadaşın biri necrophagist sololarını önermiş onlarda çok harika ama muhammed agabeyde çalarken ruh yok bence, çok hızlı ve aşırı teknik bünye kaldırmıyo :D
-
benim dinlediğim en iyi gitar solosu a life once lost - vulture şarkısında.. tamam fazla yetenek gerektirmiyo olabilir ama atmosferi beni etkiliyo.. bi de adema - giving in var, solo bile sayılmaz ama onun da atmosferi etkiliyo.. aynısı machine head - deafening silence için de geçerli.. müzikte soloya dikkat edenler için hiç gözönüne alınıcak şeyler değiller ama benim hoşuma gidiyo..
-
-
"Necrophagist - Fermented Offal Discharge"
Bunun solosu mu ruhsuz:S