Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Children of Bodom

• Necrophilliac • 20 Aralık 2006 19:59 • #519261
    Children of Bodom, Power Metal.Death Metal'e uyan distortion kullanıyorlar doğru ama riffler Death Metallik değil.Her hursh vokal(kesin farklı yazılıyodur bu) Death Metal'e götürmesin sizi.
  • Soulforger • 21 Aralık 2006 00:13 • #519279
    Katılıyorum... Ama için de thrash öğeleri de barındırıyor kesinlikle... Ayrıca bayağı melodik... Black yapıyor diyenlere ise her gün 2 öğün meşe odunu aşketmeli diyorum ben :)
  • A Dead Castle • 21 Aralık 2006 00:28 • #519281
    :))) Sadece gülüyorum.
    Children of bodom iyi hoştur ama black metal ile uzaktan yakından alakası yoktur.
    Şu an piyasadaki bi çok black metal grubuda aslında piyasa grubu diye tabir ettiğimiz gruplardan.
    Dark Ambient gayet iyi açıklık getirmiş.Cradle Of Filth tamamen bir piyasa grubudur.Bilen bilir dünyanın en zengin grubu Cradle Of Filth tir.Black Metal sadece böğürmek değildir.Onları dinleyip Black Metal dinliyorum diye geçinen arkadaşlara selamlar olsun :)
  • Black_Haze • 21 Aralık 2006 00:54 • #519282
    sen imla müdürümüsün :D
  • Drive-MAN • 22 Aralık 2006 00:07 • #519329
    abı dalga mı gecıyosunuz dıycektımkı profılınıze bakıp yasınızı gornce cıddı oldugunuzu anladım cob a death metal dedı ya bı baska arkadısnda dedıgı gıbı aslında cob un tam olarak turu yok ama trash metalle progressıve arasında bı muzık yapıyolar
  • Drive-MAN • 22 Aralık 2006 00:08 • #519330
    dogrusun hocam
  • -maJestY- • 22 Aralık 2006 13:36 • #519342
    scream vokal,melodik dilülülüldirülülü gitar,power metal hesabı dıbdıbıdıbdıbı davul ritmleri...

Progresivle pek alakası yok bence,power metal ile scream vokal'in birleşmiş hali işte...
  • Mad_Slayer • 24 Aralık 2006 10:30 • #519445
    doğrusun hocam, power metal+scream vokal.. ayrıca yeni nesiller tür konusunda biraz kafayı sıyırık durumda, ne zaman muhabbetlerine denk gelsem bodom black olur, maiden glam olur, death melodik olur, korn heavy metal olur, metallica dünyanın en iyi grubu olur.. burdan tarz konusunda sıkıntı yaşayanlara www.metalstorm.ee yi tavsiye ediyorum.
  • Mad_Slayer • 24 Aralık 2006 10:31 • #519446
    doğrusun hocam, power metal+scream vokal.. ayrıca yeni nesiller tür konusunda biraz kafayı sıyırık durumda, ne zaman muhabbetlerine denk gelsem bodom black olur, maiden glam olur, death melodik olur, korn heavy metal olur, metallica dünyanın en iyi grubu olur.. burdan tarz konusunda sıkıntı yaşayanlara www.metalstorm.ee yi tavsiye ediyorum.
  • dimmuborgirfan • 6 Ocak 2007 22:25 • #520285
    Children Of Bodom black mi haahaha saçmalamayın adamlar basbayağı death yapıyorlar.Ama şunu unutmayın death metal kendi içinde bile çok değişken bir tür mesela Dark Tranquillity ile Hypocrisy de death metal icra ediyo ama birbirleriyle hiç bi alakaları yok.