-
-
Vayy allah bagıslasın ne diyelim...
Artık dünyayı bilem unutur o müzikmiş neymiş hiç düşünmez...:D :D :D
Hayırlısı...
-
vaay çok güzel. eminim iyi bi baba olur
-
Vallaha onun gibi aşmış bi gitarist babam olsa ben bile iyi bir cocuk olurum orası kesin ama onun nasıl baba olucagını bilemiyorum :D
KH-2 Vintage ı unutmayalım...
-
şahsen çocuğu olmak istemezdim çünkü o da(%95)bir grup kurar ve(yine %95) babası kadar iyi beste yapamayıp babasının ünüyle ünlü olur ve millet de buna bok atar vs vs...tabi hiçbiri olmayabilir de.allah bağışlasın ne diyelim.ha ama sınıf arkadaşı olmak isterdim bak:D doğum günümde bir kh-2 neck thru çok isterdim:D:D
-
Hahahahah ben harika bir yaratığım ya! Uyku sersemi başlığı şu şekilde algıladım: "Kirk Hammett Baba Öldü" :)))) Yani "Orhan Baba" misali "Kirk Hammett Baba" ve Türkçe karakter kullanamadığını sanıp "öldü" yerine "oldu" yazdın sandım. :)))) Senaryo yazmışım resmen ya. :)))) Ben çok yaşayayım emi! :)))
Bu arada baba olmaları hiçbir şeyi değiştirmiyor. James'in de üç çocuğu var ama aynı tas aynı hamam. :)
-
Oha, yeni mi oluyo; herif 50 yaşında be:D Neyse allah bağışlasın ne deyim...
-
keşke benim babam olsaydı(= neyse canım allah bağışlasın
-
abi resmen iki dakikada senaryo yazdın yaa.
-
eheheh:))
negüzel yazılar bunlar böyle okudum gece gece güldürdünüz beni allahta sizleri güldürsün kirk'e de hayırlı uğurlu olsun kuzujuğuu:))
bende aslında bi senaryo yazardım ama saat geç ya şimdi uyku sersemi bişey yapamam:P
neysem işte allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün mevlüt yapalım getirsin türkiye ye bi de hoca tutarız kulağına ezan okuturuz güzel olur:)))