Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

100 Greatest Guitar Solos

• syarar • 29 Aralık 2006 11:29 • #519773
    ya ne kadar meraklısınız hır çıkarmaya... seçen sonuçta aptal bi rock dergisi..
    ve hiç ilgisi olmayacak kişilerle aynı yerdeler diye söyledim...
  • Single_FACTOR • 29 Aralık 2006 12:13 • #519775
    bence son derece mantıklı ve makul bir liste.
    solo atmanın lülülülülü yapmaktan ibaret olmadığını kanıtlıyor en azından
  • -maJestY- • 29 Aralık 2006 15:19 • #519777
    Yazan kişi her gruptan 1-2parça koyalım mantığı ile hazırlamış herhalde, Nirvana'lar tam komedi o parçalarda solo olduğunu bile hatırlamıyorum...

Listeden gözüme takılan "Under a glass moon" var ama o da sırf ayıp olmasın diye konmuş gibi , ben hazırlasam yarısını DT ile doldururdum herhalde :)
  • muratsacrifice • 29 Aralık 2006 17:14 • #519782
    majesty'ye aynen katılıyorum...Nirvana'lar gercekten cok sırıtmıs orda ve DT konusundada aynen katılıyorum
  • dark_tran_ • 29 Aralık 2006 23:22 • #519816
    Nirvana'lar tam komedi o parçalarda solo olduğunu bile hatırlamıyorum...
    oh be sonunda!

ben hazırlasam yarısını DT ile doldururdum herhalde :)
    kesinlikle:)
  • syarar • 29 Aralık 2006 23:43 • #519817
    ben farklı tarzların kıyaslanmasından hoşnut değilim.. pff yaa
  • Necrophilliac • 30 Aralık 2006 00:00 • #519818
    Bu listenin tamamına lafım yok.Ama özellikle Nirvana konusunda üzerinde düşünmemiz gereken bir şey söylemek isterim ki Türkiye "solo" ile "melodiyi" ayırt edemiyor hala.Şarkının ortasında, iki tiz ses solo oluyor:S

Ayrıca Johanny be Good çok güzel bir şarkı ama hiçte öyle "En iyi 100 solo!" luk bir solosu yok.Şarkılara saygı duyulur, sevilir, şarkıyı yapan blues gitaristi büyük bir gitaristtir sevilir.Ama siz bir blues solosunu en iyi rock sololarına dahil ederseniz gülerim.

DT konusuna da katılmıyorum.DT teknik açıdan üst seviye bir progressive grubu.Rock değil.Zaten Metal dahil edilirse bu liste baştan aşşağı değişir.Ben Rock listesine Judas Priest falan koyardım kendi adıma.

(DT'ı veya Blues'u küçümsediğimi düşünenler, mesajımı bir daha adam akıllı okusunlar lütfen)
  • syarar • 30 Aralık 2006 00:08 • #519820
    bakın listeyi ben yapmadım üstüme gelmeyin artık !!!!!!!1 :))
  • dark_tran_ • 30 Aralık 2006 00:20 • #519821
    iyi de sadece başlıktaki kavrama bakarsan-ki genelde insanlar buna bakarlar ve neyin,neye göre kategoriye konulduğunu bu şekilde anlarlar-sadece rock sololarından bahsetmiyor.genel bir ifade kullanılmış.bu listeyi oluşturanların bir rock dergisi olması da bir engel değildir bence bluescuların listede yer alması için.dark tranquıllıty'nin listede yer almasına katılmaman da beni ilgilendirmiyor.saygılar.
  • Necrophilliac • 30 Aralık 2006 13:54 • #519838
    Ben DT deyince, Dream Theatre'ı düşünmüştüm:S

Ve eğer bir rock dergisine Blues gitaristleri alınıyorsa, ben hani Teknik Death, Progressive de derim açıkçası...