-
Arkadaşlar Sakarya Üniversitesi Rock Kulübünü yeni kurduk, doğal olarak konser ve farklı faliyetler düzenlenecek.
Sizce Açılış Konserini Hangi grup ya da sanatçıyla yapabiliriz?
İsim tavsiyelerinizi bekliyorum...
-
Kurucusu ve Gitar/Vokal'i sizin okulda okuyan bir grup var, BLAZER diye... Onur Emek'i bul istersen okuldan , Metalurji son sınıf öğrensisi olması lazım... Gelecek her gruptan fazla coşturabilme kapasitesine sahip bir grup... Eğer yaparsanız o etkinliği ve sahneye çıkarlarsa , özellikle solo gitaristlerinin (Umut) gitardaki yeteneğine ve gitar/vokal'in vokaldeki yeteneğine özellikle dikkat edin...
-
Geçen günlerde MSN toplantıları düzenlenmişti ama daha sonra hiçbir aktivite gerçekleşmedi. Nedendir diye sormadan edemiyorum kendimi?
-
O Blazer vokalisti Hatfield'e benzeyen thrash grubu değil mi? Solo gitaristleri solak falan (hatta ibanez çalıyo) doğru mu hatırlıyorum?
-
Evet , ibanez rg470 :) Ben şahsen grubu baya seviyorum... Vokalistten explorer gitar satın almıştım bu yaz , ama jackson rr görünce gözüm döndü hepsini satıp onu aldım :D
-
Dur bi saniye , sen Ankara'da değil misin? Nerden biliyosun Aria? :))
-
Gelmişlerdi buraya. Son derece gaz ve sıcakkanlı elemanlar. Seyirci ile çok iyi iletişim kuruyolar. Zira beni koltuğundan kaldırıp ön sıralara taşıyabilen thrash grubu pek yok bu ülkede. Beni bile kendilerine hayran bıraktılar -ki bu tarzı ne kadar sevdiğim herkesçe bilinir:)-Teknikleri de sağlam baya. İnşallah yok olup gitmezler,zira bunu hiç haketmiyolar.
Grup elemanlarının garajda üyelikleri var mı bildiğin kadarıyla?
-
Garaj'da üyelikleri var mı bilmiyorum ama elemanları kişisel olarak tanıyorum :) Sormadım garaj olayını :)
-
Hmm iyiymiş ya, en azından buraya gelirlerse haber alacağım bi kaynak var:D
-
msn toplantısı düzenleyenlerin bizimle bir alakası yok başka bir grupta biz rock kulübü kuracağız diye dolaşırken biz zaten şu anda kurduk kulübü.