-
Evet türk oldugumuzu yine belli ettik "BRAVO"...
Bakalım bi daha gelirler mi???? :(
-
Evet türk oldugumuzu yine belli ettik "BRAVO"...
ne alaka türklükle ya?
aşağıladığın kendi milletin unutma..gören de bizi manda,bi işe yaramayan bi devlet sanar..alla alla yha..
-
Hayır tabi ki türklükle alakalı değil baska yerde olmuyomu sanki
ama sonucta bizim ülkemizde oldu ve bizim insanımız yaptı...
hem insan biraz utanır nasıl calar bi insan birinin gitarını hayret bişi yaa
şimdi o grup gidip türkler boyle türkler soyle diyip diyip gelicegi olan gruplarıda vazgecirirler ve hepte bu insanlar yüzünden...
yanlıs anlasılmasın bunu yapan insanlara diyorum bunu digerleriyle hiç bi ilgisi yok..:S
-
kültür farkı var aramızda.susuyorum..
-
Aşağılamayın kardeşim milleti... Metallica'nın BÜTÜN EKİPMANI çalınmıştı bir keresinde-ardından fade to black'i yazdı james o ruh haliyle-... Santana'nın (Öküz herif) 300 yıllık ağaçtan yapılma gitarı çalındı! Hala dövesim gelir o herifi o yüzden.
-
hirsizlik satece bizim memlekette olmuyo arkadaslar nedir bu milletini sevmeyen insan karakteri,,
adamlar burda caldirmis da nasil? bu adam sokakta mi birakiyo ekipmani bunun arabasi minibusu falan yokmu? sahnede gorevlisi korumasi falan? 6 kisiye su tasitacagina birine goz kulak ol desin YA DA opeth yukarida yazilana gore tum ekipmani caldirmis bunlar sigortasiz anlasmasiz mi geliyo menejerlerinin kafa calismiyomu? ben bunun altinda art niyet ararim siteye ilan vermeler gitari bulun manevi kaybi buyuktur anamiz uzgun falan.calimis adam hirsiza mesaj iletmeye calisiyo gavur sitesinden. turkiyede caldilar turk caldi diye bi hirsiz yuzunden asagilanacaksam bidaha gelmesin cokda umurumdaydi.
tamam utanilacak bi durum ama olan olmus ben su an utanmak yerine sinirleniyorum sari sayfalarada ilan versinler gasteyede tam sayfa VASIYET
-
Milleti aşağılamak bir yana; tamam bizim milletin kendine has davranışları vardır, mesela ferrari'ye tüp taktırmak, ama hırsızlık asla bu davranışlar arasında değildir. Ne alaka kardeşim, Vader Brezilya'ya gitse fırsatını bulan hırsız bası orda da yürütecekti.
Biraz gerçekçi bakalım...
-
Bende zaten kötülemiyorum ki yaa bazıları var boyle onlara sinirleniyorum
ben milletimi niye kötüleyeyim ki cokta güzel insanlarımız var ama bir o kadarda igrenc insanlarımız var artık reklammı bilemem ama kim caldıysa... ne diim dicek bişi bulamıyorum
ayrıca zaten bende bunları dinlemiyorum gelselerde gelmeselerde beni ilgilendirmez banane elin gavurunun gitarından ama işte bunlar gidip diyecekler türkiyeye gitmeyin valla bişiyiniz calınır falan ona üzülüyorum baskalarınında beynine girer bunlar...:S
Dikkat etmek lazım
-
=)
-
aaa kızdım bak şimdi.. kardeşim kendimize has özelliklerimiz var tamam ama Türkler yani biz namuslu insanlarız tamam arada tek tük çıkıyo böyleleri de.. yani yine türklüğümüzü belli ettik de n demek arkadaşlar yapmayın etmeyin valla ya.. adam nere gitse çalınır.. lütfen ama yapmayın böyleee... aşağıladığınız milletin soyundan geliyosunuz sahip çıkmanız gerekirken benliğinize siz napıyosunuz...sözüm yapanlara of herkes alınmasın tammmı