Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sûr

• Morniel • 1 Ocak 2007 11:43 • #519928
    Sûr ; 2004 yılında Mustafa Dalbudak ve Volkan Dağ tarafından İzmir’de kuruldu.Daha sonra "Barış" gruba davulcu olarak dahil edildi.İlerleyen zaman da grubun amacı kendi parçalarını oluşturmak oldu.Bu doğrultuda ; çalışmalara başladı...Grubun kurulduğu andan itibaren şarkılardaki duyguyu anlatabilecek , bayan vokal arayışı vardı.Bu arayış "Ceren" ile sona erdi...Son olarak "Sinan" [Bass] gruba dahil oldu...

Demolarımızdan iki tanesi garaj.org ' da mevcut olup ;

My space adresimiz : www.myspace.com/surband
    Grup sitesi : www.surband.net

En yakın zamanda yeni demolarımızı koyacağız..

Saygılar..
    Mustafa Dalbudak
  • CRN_CRN_ME • 1 Ocak 2007 14:30 • #519948
    gerçekten tebrik ederim! sarkılarınızı indirdim hosuma gitti! bu şeklilde farklılıklar hosuma gider her zaman zaten bıkmıstım hep aynı parcaları dinlemekten! bence herkes demolarını bu sekilde paylasmalı!ki zaten demolar bölümünde var.....
  • beklicem321 • 1 Ocak 2007 14:45 • #519949
    Ben de dinledim.. Çok güzel gerçekten..Dediğim gibi Mustafa tek eksiğini siteniz ;)
    Albüm bekliyoruz albüm...
  • CRN_CRN_ME • 1 Ocak 2007 14:57 • #519951
    bana önerebileceginiz baska demolar var mı? ben garaj da demolardan bayagı dinledim ama bilemiyorum yine de.. bana önerebileceğiniz demoları bekliyorum şimdiden teşekkürler....
  • sönmez • 1 Ocak 2007 15:08 • #519952
    daha güzel kayıtlarla çok daha güzel şeyler çıkacagından eminim,
    zaten cok güzel ve farklı parçalar =)
    devam devam..
  • beklicem321 • 1 Ocak 2007 15:11 • #519953
    Yoplam 3 demoları mevcut bildiğim. ^üde sitelerinde yer alıyor.
    Demoları..
    http://www.surband.net/demolar.asp

myspace de 2 demo mevcut..siteden diğerini de indirebilirsin..

Garaja eklenmiş tek bir şarkı sözü bulunmakta. O da Die Alone ve çok güzel sözler. Şiddetle dinlemenizi tavsiye ederim.
    Sitelerinde de Moonlight şarkısının sözlerinin bulabilirsin fakat pek okunmuyor :S

die alone..die alone in shadows of love...
  • Morniel • 2 Ocak 2007 00:15 • #519985
    Çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için...
  • Morniel • 8 Ocak 2007 11:11 • #520376
    Garaj grup üyeliğimiz onaylanmıştır.
    Bilginize..

http://surband.garaj.org/