-
oha bilşe diyemiyorum valla ne diyim...ama yanlış bi olay olduğu kesin
-
iyidi böyle yaa yeni basçıları güzeldi,burakla birlikte ivme kazanmıştı bi,dağılmasalardı keşke ne diyelim...
-
bence bu kesinlikle kurbanın birleşmesiyle alakalı bi durum sonuçta burak gidince yine yeni bi davulcuya ihtiyaç olucak hem burak ın gelmesiyle hayran kitleside artmıştı valla kurban için iyi oldu ama athena için olmadığı kesin ne diyelim hayırlısı olsun panikde dağılmasın:pp
-
dagılsınlar ya hiç sevmiyorum zaten onları inş. daha basarılı olurlar hayırlısı olsun onlar içinde bizler içinde =)
-
dağılsın da onlar da kurtulsun biz de kurtulalım..gerçi onları görüp yeşil kareli pantolon ya da siyahbeyaz kareli bileklik almaya koşan liseli gençlerin gittiği kıyafet dükkanları buna pek üzülürler gerçi ama olsun...:)
-
sitenin yorumlarında gördüm
yüxexesi bekliyemedim...
gökhan dan aldm cevabi
selam .ingilizce album icin londraya gidiyoruz hakanla.
artik zamani geldigini dusunuyoruz kendi icimizde. burak ve ozan da kendi kisisel projelerini yapicaklar.
athena dagilmadi sadece bu calisma doneminde kisisel ilerlemelerle calismalar yapma halindeyiz.
biraz zor biliosun onun icin hazirlik ve dolmak gerek. iyi kal...
bilgilendireyim dedim..
-
e allah yardımcıları olsun
-
amin.....
-
Athena'da Panik'de dağılmıyor
Gökhan Özoğuz uzun soluklu bir ara verdik dedi.Amerikaya eğitime gidiyormuş
Panik'in Gitarist'i de askere gidiyormuş.
-
kurban dan sonra paniği bastım bağrıma ayrılmasınlar ama atenanın sonuna kadar yolu var hiç sevmiyorum ya tipleri zaten kurbanımda birleşti oh ohh :)