-
Dünden bugüne blues müziğine hayat vermiş müzisyenlerin yer aldığı ve bu türde kilometre taşı olarak kabul edilen şarkıların calındığı "Akşam 9 Treni" adında bir radyo programı sunuyorum. Her pazar akşamı saat 21:00 de www.radyotaksim.com adresinde.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Sahte Rakı Blues Band & Radyo Taksim işbirliği ile...
-
Muhakkak Delta Blues'da çalıyorsunuzdur.Son House,Robert Johnson gibi mesela.Bir bakmak lazım.
-
yarım saat geç kaldım ama dinliyorum :)
-
Ya ben de diyorum neden Duman-Çilekeş çalıyor :S Meğer Pazar akşamarıymış.. Sağlık olsun.. Pazar akşamı da dinleriz..
-
:)
Pazarları 21:00 de :)
Elbetteki programda delta blues a yer verecegim..Programın jingle'ında biraz kısıkta olsa zaten robert johnson var :) Ama mutlaka ve utlaka Son HOuse ve Robert Johnson gibi agır silahlar programda yer alacak..Allahın emri :)
-
.)
Oh oh iyiymiş tamda aradığım bir ortam,ellere sağlık,kulaklara afiyet.)
-
keyifle dinleyeceğimi umuyorum..tam aradığım birşeydi benim de.. teşekkür ederiz.. sağolun :))
kilotmetre yi değiştirirseniz güzel olur :))))
-
:D
Uyarın için sağol syarar. Yoksa blues camiası mezarından cıkmıs geliyordu :)
-
14 Ocak Programı tanıtım yazısı
bu hafta ki "aksam 9 treni"
buyuk blues ustadları ile bu sefer 2 saatlik bir yolculuğa cıkacak. Trenimizde bu hafta ilk saatin sonunda "blues'da kadın eli" kösesi ile hanımlar matinesi yapılacak.daha sonra 2. saatin basında trenimiz belalı bir kasaba da yakıt ihmali yaparken , tüm tren ahalisi ile supriz bir isim kasabanın barında ziyaret edilecek..Bu hafta pazar günü saat 21:00 de herkesi makinisitliğini ustlendiğim "aksam 9 treni"nine bekilyorum. :) Altı patlarınızı getirmeyi unutmayın :D
-
14 Ocak Programı tanıtım yazısı
pazar gelsin :)) çok merak ediyorum...