Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bayan davulcular için ne düşünüysunuz

• Necrophilliac • 19 Ocak 2007 18:20 • #520864
    Dying Fetus - One Shot, One Kill'ı bir bayan çalarken izlemiştim, ancak bu kadar estetik olabilirdi...

Olunca oluyor yani:S
  • Metalist_Boy • 19 Ocak 2007 18:23 • #520865
    Yani cinsiyet ayrımı yapılması bence mantıksız ki onlarda insan yani bizden farklarımı var :D
    onlarda istediklerini calarlar :D
  • DamnedQueen • 19 Ocak 2007 20:50 • #520878
    takdire şâyan bi durum ..)
  • dark_ambient • 31 Ocak 2007 23:09 • #521681
    astarte adında bayanlardan kurulu melodic black grubunun birkaç vidosunu izlemiştim..
    9.sınıf müzikleri vardı davulcusuda bir okadar kötü çalıyordu :)
  • -TeUFeL- • 31 Ocak 2007 23:18 • #521683
    bana göre bayanlar daha çabuk solo olayına dalıyorlar...1.5 senden beri öğrencim olan 9 kişi var 4 tanesi bayan ve erkeklere göre daha kontrollü (tam anlatımı bu değil aslında nereden ne ses geleceğini hissederek) çalıyor...hata olayı yok ve şuda bir gerçek elleri ayırmakta neredeyse 2 misli daha hızlılar.ayrıca twin kontrolleri erkeğe göre daha düzenli ve aynı tonda devam edebiliyorlar...(tahminimce biz erkekler hayatımızın bir döneminde futbol oynayarak bacağın birini köreltiyoruz.)

kısacası bayanlar bana göre daha hızlı ve daha bilinçli çalıyorlar...hata oranı çok düşük ama kaçırdılar mı toparlayamıyorlar...asla yorulmuyorlar ve manyak derecede kondisyon sahibi olabiliyorlar...
  • violoncellist • 1 Şubat 2007 11:09 • #521708
    bi bayanın kamyon şöförlüğü yapması gibi bişey bence :)

senin bunu yazman da bana göre şahsen bir bayan olarak, keskel alakaya turp sıkmak gibi birşey...
    kondisyon konusuna gelince; kondisyon gerektiren tek enstruman davul değil. bütün enstrumanlar kondisyonal bir altyapı gerektirir bir yerden sonra. bir yere kadar laylaylom gidersiniz, evet, ama iş ciddiye binince kondisyon eksikliği varsa ciddi sakatlanmalarla uğraşılabilir.
    uzun lafın kısası, kondisyon sadece davula özgü bir gereksinim değildir! duyurlur!

saygılar
  • cerberos • 2 Şubat 2007 01:05 • #521789
    çok saçma bi tartışma.bu olayın cinsiyetle ilgisi yok. tamamen yetenek işi.
  • Aria GalaCtiCa • 2 Şubat 2007 01:09 • #521791
    Aynen katılıyorum. Pogo, headbang ve brutal vokal dahil kızlar rock-metalin içindeki herşeyi yapıyorlar. Enstrümanlarını da gayet güzel çalıyorlar.
  • -TeUFeL- • 2 Şubat 2007 01:12 • #521792
    yetenek işi sonuçta haklısın....Ama bayanların hislerine güvenerek hareket ettiğini söylebilirim...bir soloya kalktıklarında tereddütsüz davranabiliyorlar...yüzlerinden o rahatlığı okuyabilirsin...gözlemleme imkanın varsa aynı anda başlamış bir bayan ve bay batersiti izle...her ne kadar yetenek faktörüde olsa bayanlardaki farkı görüceksin...