Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dolapdere Big Gang

• HereticSlave • 19 Ocak 2007 14:02 • #520847
    tamamen türk çalgılarından oluşan bi gruptu sanırsam.. bu çalgılarla popüler şarkıların coverlarını yapıyolar.. kendi bestelerini de yapmaya başlasalar süper olcak.. lazım bunlar memlekete..
  • demdem • 19 Ocak 2007 18:51 • #520868
    kendi şarkılarını yapmaları güzel ama benim cover yapmaları daha çok hoşuma gidiyor; çünkü batı tarzında dinlediğimiz şarkıların kulağımızın aşina olduğu enstrumanlarla çalınsa nasıl olacağını gösterdiler ve bu şarkılara bir doğululuk ya da oryantallik kattılar...örneğin bana sting english man in New York şarkısının bu tarz çalınsa nasıl olur deselerdi saçmalamayın derdim ama gördüm ki insan şarkıya daha fazla kendini kaptırıyor...sting söylerken new york'ta sıkılmış bir adam söz konusu ama dolapderebig gang new york'taki sıkılmış adama hayat vermiş gibi...bence böyle devam etsinler...bu şarkıları bu tarzda çalıp beğendirmekte bir sanat bence...
  • da hui • 19 Ocak 2007 20:16 • #520874
    Smoke On The Water çok hoş olmuş.
  • shrine • 19 Ocak 2007 20:34 • #520875
    Süper bunlar ya smoke on the water, billie jean ve can't take my eyes of you çok güzel yapmışlar. Canlı izlemek isterim..
  • metalikmanyak • 19 Ocak 2007 20:47 • #520877
    evet english man in new york coverı gerçekten çok güzel olmuş..
  • Single_FACTOR • 19 Ocak 2007 22:05 • #520891
    metalikmanyak
    19 Ocak 2007 Cuma / 10:27

sadece noktalama işaretlerinden oluşan iletler özenle silinir.

Ayrıca metalikmanyak bu seni aynı konuda ikinci uyarışım. daha fazla uyarmam
  • metalikmanyak • 20 Ocak 2007 12:03 • #520919
    peki bundan sonra dikkat ederim ama bu uyarma değil direkman silmişsin.. eğer uyarsaydın düzeltebilirdim ama neyse..
  • Single_FACTOR • 20 Ocak 2007 15:09 • #520933
    teşekkürler.
  • metalikmanyak • 23 Ocak 2007 20:36 • #521152
    Grubun ilk ve şimdilik tek albümü LOCAL STRANGERS arkadaşlar.. Bilgi edinmek isteyen www.dolapderebiggang.com adresine gidebilir.. Ayrıca albümü kısa kısa dinleme imkanı var.. Eğer beğendiğiniz parçalar olursa bende size yollayabilirim..Albüm içindeki parçalar ise aşağıdaki gibidir:

English Man In New York{Sting}
    Smoke On The Water{Deep Purple}
    Losing My Religion{REM}
    It's Raining Man{Geri Halliwell}
    Billie Jean{Michael Jackson}
    Something Got Me Started{Simply Red}
    Enjoy The Silence{Depeche Mode}
    Shut Up{The Black Eyed Peas}
    Feel{Robbie Williams}
    Serenade{Steve Miller Band}
    La Isla Bonita{Madonna}
    Can't Take My Eyes Off You{Gloria Gayner}