-
efsane olabilecekler diye başlık var ama zaten efsane olmuş isimleri saymış arkadaşlar.neyse ben türkiye içinden kendi favorilerimi sayayım:zardanadam,gripin ve çilekeş.
-
pentagram(türk aşığıyım),iron maiden(yüzyıllar boyu dinlenir):),megadeth(çok umutluyum),diğer türk gruplarında potansiyel göremiyorum şahsen...Ha birde slayer var tabi.trash'in en sağlam temsilcilerinden bence.
-
Necrophagist(dağa taşa yazdım doymadım)
-
bence opeth ve pink floyd zaten efsane olmadımı pink floyd :)
-
bugünün efsaneleri yarınında efsaneleri olacak büyük ihtimalle...bunların dışında static-x olur derim...
-
Öncelikle bugün hangi gruplar efsane, bunu netleştirmek lazım. Her müzik tarzında efsane bulmak mümkün. Tarafsız olarak; Queen, Deep Purple, Whitesnake,Toto vb. birçok grup sayılabilir. İlerki yıllarda muhtemelen yine tarafsız olarak Dream Theater, Incognito vs. olabilir.
-
apocalyptica, haggard, bulutsuzluk özlemi iron maiden ve epica... derim ben
-
bencede Haggard,SOAD...
-
Hiç kimse deep purple yazmamış.çok ayıp valla.
deep purple,pink floyd,led zeppline,metallica,rolling stones,u2,iron maiden,guns n roses...yabancı gruplardan aklıma gelen bunlar.
türkiyeden ise pentagram.ayrıca kim ne derse desin,ben de çok dinlemem ama duman da efsane olma yolunda ilerliyor haberiniz olsun...
-
kesinlikle bu grup TOOL dur.Tool u çözemediğimiz için bu çocuklarımıza hatta onlarında çocuklarına kadar gidecek bir efsanedir.
i know the pieces fit..