-
basit bir soru sormak ve yormlerınızı paylaşmak istiyorum..soru
erkin koray ın o sahnede yer almasının sizdeki izdüşümleri nelerdir..bu kadar :)
-
roce'n coke şu çadır satışlarını artıran insanların akın ettiği şeyse ki o sanırım, o piyasa yerde bu güzel şahsiyet ne arıyor. kötü olmuş.
-
Adama niye saldırıyorsunuz. Artık yaşlandı ve düzgün para kazanamıyor. Bir iki yıl sonra iyice yaşlanacak ve müzikten para kazanamayacak adamın emekli maaşınında olduğunu sanmıyorum. Sizin gibi harçlık alıp kendini baktırabileceği bir babasının olduğunuda sanmıyorum. Adam namusuyla çıkmış sahneye para kazanıyor suçmu işlemiş yani. Lütfen Erkin Koray gibi emektarın yerine başka birine saldırın.
-
kimse adama sataşmıyor farkındaysan. saldırmıyor da.
-
ha bu arada ben kimseden harçlık almıyorum. bilip bilmeden konuşma.
-
ya..ben ce de paradan dolayı çıktı..ben sadece bunun boyle olmasına uzuldum..bu ulkede muzık adamlarının ne cektıgını gosteren iyi bir örnek ben ce...sizce?
-
Erkin Koray zamanında çok büyük maddi sıkıntıya girdiği için eşi benzeri olmayan tüm gitarlarını satmıştır.sanırım hala da maddi sıkıntı çektiği için bu tip konserlere çıkma gereği duyuyor.
Bu ülkede neye değer veriliyor ki müziğe değer verilsin...?
-
para konusu çok komik.
rock bir karşı duruş (sa) ve erkin korayda yıllarca bunu empoze etmeye çalıştıysa (ki zannetmiyorum müziği güzeldir belki ama rock felsefesiyle alakası yok) paraya boyun eğiyorsa herkes düşünmesi lazım derim.
insan ister istemez diyor.
ulan kaç yaşına kadar gelmişsin. az daha sabret fazla sürmez ölüceksin zaten gururunla ölsene be kardeşim.
rock ve coca cola :)
garip bir birliktelik.
-
Rock ın neye karşı duruş olduğunu anlayamadım. Rock bir siyaset aracı değildir. sen Rock ın felsefesini hala kavrayamamışsın. Rock!n Cook ta şarkı söylemek için sahneye çıkmak niye gurursuzluk olsun. ayrıca içtiğin Efes pilsende Coca Cola da aynı firmanındır. Anadolu Gurubunun.
-
Ben orda olmasını normal karşılıyorum. Erkin Koray yıllardır müzik yapıyor ama 3 günlük adamlar kadar maddi birikimi yok. para için de çıksa saygı duyarım. yaşlandı diye ölene kadar aç gezmesi mi gerekiyor. Rock müziği Türkiye'ye ilk getiren, bununla beraber bir çok sıkıntı çeken, bu müziği dünya ile paralel tutmaya çalışan aynı zamanda açtığı yolda insanlara büyük bir model olan Erkin Koray daha fazla saygıyı hakediyor.
ayrıca rockncoke da aşağılanacak bir organizasyon değil. Her festivalin siyasi bir amacı olması gerekmez.