-
maynardın mükemmel ötesi sesi, adam jones un süper riffleri, justinin alışılmamış bass melodileri ve aşmış yarmış davulcu danny carreynin sürekli değiştirerek çaldığı davul.. son albümleri harika olmuş.10000 days..
-
hmm bu grubun en sevdiğim şarkıları sober birde parabola adamlar güzel müzik yapıyo gerçekten çok beğeniyorum
-
yorum yapacak cümle bulamıyorum :)
-
tool;insanın tarifini henüz bulamadığı bir sevgi olsa gerek...onları sevmek 5-6 şarkısını sevmek demek değil tüm şarkılarını sevmek "tool"u sevmektir...felsefelerini anlayabilmek,üzerine düşünmek-düşünebilmektir-...
-
Yeni tiky grubu diye özetliyorum...Slipknot bitti sıra toolda yaşasın tool diyen bi tiky tanıyorum :)
-
:D:D evet aynen.. yeni hedefleri oldu
-
ha haa haaa diyorum ya o senın tıkı kategorine giren insanlar(nası bi kriter bilmiyorum da)tool dan bahsediyolarsa baya iyi yoldalar bence....
-
ha haa haaa diyorum ya o senın tıkı kategorine giren insanlar(nası bi kriter bilmiyorum da)tool dan bahsediyolarsa baya iyi yoldalar bence....
katılıyorum..
-
illa bıdı bıdı yapan birileri çıkar tabi. meyve veren ağaç taşlanır, çok normal bu arkadaşların tool hakkında atıp tutması. 10000 Days gerçekten kaliteli bir albüm olmuş. 'The Pot' adlı şarkıyı çok sevdim.
-
Yeni tiky grubu diye özetliyorum
mükemmel ötesi bi yorum.16-19 yaş arası özenti gençliğin dinlediği bir grup.onlarda zaten anca slipknot tool limp bizkit soad dinlerler :DDDD
ah şu özentilik varya insanı öldürür öldürür :DDD