Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pentagram'ın geri dönüşü

• Soulforger • 6 Şubat 2007 19:37 • #522081
    Valla süperdi , her ne kadar daha müzik bile yokken pogo yapmaya çalışan salak bir kitle olsa bile... Konser boyunca o kitleden korumaya çalıştığım yaşça ufak tanımadığım bir kız vardı , şarkıların hepsine eşlik etti , helal olsun dedim , pogo yapıp saldıranlara daha bir inatla koydum yumruğumu.

Ha pogo yapmadım mı? Konserin sonlarına doğru önlere doğru sırf pogo yapılan bölüme girip coştum , dayağımı yedim , uslu uslu döndüm arkaya :)
  • beklicem321 • 6 Şubat 2007 21:07 • #522093
    Konserin kısa sürüşü biraz kötü olmuş sanırım. Kar yağışı oldu yoksa Bostancı'daydım :(:(
    Sağlık olsun bileti aldık ama gidemedik. En azından Pentagram'a maddi olarak ufacık da olsa katkımız olmuş oldu :)
    Kıskandım doğrusu şimdi düşünüyorum da.. Mart'da tekrar düzenlenecekmiş sanırım. orda görüşmek üzere ( bu sefer kesin geleceğim ;) )
  • Soulforger • 6 Şubat 2007 22:04 • #522097
    Bu arada söylemeden edemeyeceğim , sakın kapıdan bilet almaya kalkmayın. Bazı ŞEREFSİZLER bunun üzerinden bile para kazanmaya çalışıyor. Parası olupta bileti alan , sonra zor durumda kalanlara 100 milyondan bilet satıyor kapı önünde. Açıkçası Metal camiası gibi , böyle prensipleri ve bazı kıstasları olan bir camiada başkalarının üzerinden böyle haksız kazanç sağlamak bana çok aşağılıkça geldi , o yüzden bilet alacaksanız kesinlikle geç kalmayın.

Ayrıca Bostancı Gösteri Merkezi'nin vestiyeri rezalet ötesi. Kesinlikle bir şey bırakmayın derim ben. Vestiyere eşya bırakanlar konserden sonra 2 saatten fazla beklemek zorunda kaldı (çoğu). Kaybolan eşyalar oldu , başkasına ait bir montu gözümüzün önünde biri benim diyerek aldı kaçtı. Yani kendinize dikkat edin oradayken. İlk kez orada konsere gittim ve bir daha gitmek zorunda kalmam umarım , nefret ettim mekandan.
  • rocker_boy_1 • 7 Şubat 2007 00:33 • #522112
    ordaydım bence müthişti ve 25 martta tekrar ordayız ama vestiyeri dövmeden bence rahat edemem:)
  • baltalı ilah • 7 Şubat 2007 03:26 • #522118
    Bu vestiyer olayına bende uyuz oluyorum. Bence insanlar toplu olarak buna tepki göstermeli. Ya konsere kimse girmemeli veya toplu halde hepsini eşşek sudan gelene kadar dövmeli.
  • gürgen • 8 Şubat 2007 18:28 • #522211
    valla benim yanımda ve arkadaşların yanında bişeyler vardı baya ama biz ezilmemek için yukardaydık gayette vestiyer olayına girmedik rahat ettik